Espanyol

A continuar la ratxa

Espanyol. Oportunitat d’or del conjunt blanc-i-blau per aconseguir un triplet de victòries seguides que confirmi el dolç moment que està vivint

L’Espanyol inaugura aquest vespre la jornada 19, l’última de la primera volta, amb una visita al feu de l’Almeria, on arriba “convençut” de la seva “identitat” i dels seus “valors per intentar guanyar el partit contra un rival amb molts arguments”, tal com va declarar ahir Diego Martínez davant dels mitjans de comunicació. Aquests arguments es basen en el fet que els andalusos són “un contrincant fort, que ha tret molts punts de local, que fa temps que treballa junt, que té velocitat a dalt i un gran entrenador”, com és Rubi, gran coneixedor de la casa periquita, gràcies als cinc anys que va passar en diverses etapes, primer com a jugador, després com a ajudant i, finalment, com a entrenador.

Tot i l’advertència del tècnic gallec, l’Espanyol és favorit per endur-se els tres punts cap a Cornellà, i és que els números que presenta des que es va reiniciar la competició de futbol de clubs a finals de desembre són admirables, sobretot si es comparen amb els que tenia abans del mundial de Qatar: és el tercer millor equip de la lliga amb 8 punts sumats de 12 possibles. Tampoc sap què és patir una derrota en la competició nacional i, encara més, encadena dues victòries seguides, contra el Getafe (1-2) i el Betis (1-0), un fet inaudit aquesta temporada.

Per tant, avui el conjunt blanc-i-blau té l’ocasió de continuar millorant les estadístiques si aconsegueix una altra victòria per tancar la primera volta amb la moral molt alta consolidant-se a la mitja taula i superant la barrera psicològica dels 20 punts. No és escabellat pensar-ho tenint en compte que els periquitos volen millor fora de casa. “Evidentment, volem allargar aquesta ratxa de victòries, però cada punt costa molt. Podem guanyar qualsevol i en qualsevol camp, però cal fer partits molt treballats”, va explicar Martínez. Sens dubte, les “bones sensacions generades, la dinàmica present” i també el suport de l’afició seran uns factors clau per “donar confiança”.

5 Partits guanyats 4

4 Partits empatats 8

9 Partits perduts 6

20 Gols a favor 22

28 Gols en contra 26

LA PRÈVIA

Anem a Almeria convençuts de la nostra identitat i dels nostres valors per intentar guanyar
Diego Martínez
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)