Espanyol

A casa, sense cap temor

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau prepara el duel que l’enfrontarà al tercer classificat, la Real, conscient que davant la seva afició se sent fort, una sola derrota en els últims set partits

L’Espanyol no disputarà fins dilluns el seu partit corresponent a la 21a jornada del campionat de lliga. Ho farà contra la Real Sociedad, el tercer classificat de la taula i una de les sensacions del curs (a les 21 h). Tot i els grans números que han signat els donostiarres, els periquitos no tenen cap temor si quan juguen ho fan davant la seva afició, al RCDE Stadium. I és que els blanc-i-blaus només han perdut un sol partit dels últims set que han jugat a casa (contra el Vila-real el 9 de novembre) i contra la Real volen allargar la bona tendència per evitar tornar a caure en la zona més calenta de la taula: “La Real és un equip que fa moltes temporades que fa les coses bé. No és que ho digui jo, sinó que ho diuen els seus números. Tenen jugadors que ja fa anys que juguen amb ells i el mateix tècnic, i això es demostra al camp. Nosaltres, però, a casa som un equip fort i els hi posarem problemes”, explica Aleix Vidal, que accentua i lloa la connexió que està tenint l’equip amb l’afició: “És clau. És difícil per a una afició animar el seu equip quan la situació no és l’esperada o desitjada per tots. Ho estan fent i la connexió que tenim amb ells és molt important.”

Sempre a punt

Des de fa setmanes, Aleix Vidal ha capgirat com un mitjó la seva situació dins de la plantilla. De possible descartat a l’estiu, el de Riudoms està entrant habitualment en els esquemes de Diego Martínez –ja ha disputat 18 partits entre la lliga i la copa acumulant 898 minuts de joc–: “Quan jugo intento fer-ho el millor possible per ajudar l’equip. Em preparo durant la setmana al màxim per jugar i, si no ho faig, continuo fent el que he de fer”, ha comentat l’extrem, que valora positivament l’augment de competència dins l’equip: “Sempre que en un vestidor hi hagi competència sana és el millor. Fa treure el màxim rendiment d’un futbolista i això beneficia l’equip”, concloïa.

LES REACCIONS

La Real és un equip que fa moltes temporades que fa les coses bé. Tenen jugadors que fa anys que juguen junts i això es veu al camp

ALEIX VIDAL

A casa som un equip fort i els posarem problemes, la connexió amb l’afició és important
Aleix Vidal
EXTREM DE L’ESPANYOL
De descartat a l’estiu, l’extrem ja ha jugat 18 partits en total i acumula 898 minuts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)