Espanyol

Diego Martínez: “Ens agradaria traduir amb més punts els indicadors positius que tenim”

L’Espanyol no juga fins dilluns, a casa contra la Real Sociedad (21h), però Diego Martínez ha fet ja la roda de premsa prèvia al partit.

Jugar dilluns i baixes

“Ha estat una setmana que ens ha anat bé sobretot per recuperar jugadors, però jo prefereixo jugador diumenge que dilluns. Ens hem d’adaptar. Tenim, a part de la de Joselu, dos o tres jugadors que no sabem si els podrem tenir, com són Braithwaite, per unes molèsties al genoll que ens dificulten la gestió de les càrregues. Ja fa tres o quatre setmanes que està així. Durant l’any, serà una gestió complexa. Ho dic per valorar les ganes que té el jugador d’ajudar-nos.”

Braithwaite podrà jugar?

“No dic que sigui baixa. Parlo de la gestió de les càrregues, que s’allargarà durant les pròximes setmanes. A vegades fas canvis per anticipar coses que passaran. Ho diuen les dades, les sensacions i els serveis mèdics.”

La millor Real dels últims 20 anys

“I mira que els últims anys han fet bé les coses. És un equip molt reconeixible, que juga molt bé, que inverteix en les necessitats que creuen que els millora l’equip, que han anat madurant el planter i amb un entrenador que està fent les coses de manera excel·lent. Un equip que no et deixa córrer...Cada any es completa. Però nosaltres tenim l’oportunitat d’aconseguir tres punts, sabent que ens enfrontem a un gran rival.”

La classificació

“Queden 18 partits, sabem que hi ha poc marge de punts entre molts equips, i el més important és ser constant i no mirar la classificació. Des del retorn per l’aturada de Nadal, estem bé, més enllà d’un partit. Aquesta regularitat és important. Confio plenament en aquest equip.”

Què canvia sense Joselu

“Estem parlant d’un jugador important, i que ens omple d’orgull que estigui fent una de les seves millors temporades, perquè també parla bé de l’equip. Però també crec que la seva absència amplia les possibilitats de creixement individual i col·lectiu. Ens encantaria tenir-los a tots, però donem l’enfocament positiu. Uns altres jugadors faran un pas endavant. Els números ofensius de l’equip són molt bons, top3 en molts indicadors, com la possessió en camp rival o l’efectivitat. Això indica que hi ha un gran treball col·lectiu. Amb moltes coses per millorar, és clar. Ens agradaria traduir amb més punts els indicadors positius que tenim.”

Els fitxatges d’hivern

“La predisposició és magnífica. Els jugadors de mica en mica van trobant el seu millor rendiment. Estem contents, intentant que ens ajudin. Haurem de canviar la roda de la bicicleta mentre estem en marxa.”

La Real, amb baixes i números no tan bons

“Depèn on tallis. Crec que tenien nou victòries seguides. I crec que l’empat és al Bernabéu...És igual, com vinguin. Nosaltres volem guanyar, sabem que ens enfrontem a un gran rival, que hem d’escollir molt bé quan saltem a pressionar, que hem d’evitar pèrdues al nostre camp, etcètera. És un partit molt ric i interessant des del punt de vista tàctic.

Pacheco titular?

“Mai parlo d’hipòtesis. De plantejar, plantegem totes les hipòtesis. El tens al Fantasy? [somriu].”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)