Espanyol

Amb menys arguments

Espanyol. Els blanc-i-blaus reben la Real Sociedad (21 h) amb la baixa segura de Joselu, el màxim golejador de l’equip, i amb el dubte de Braithwaite, amb molèsties al genoll

Duel d’alta exigència el que li toca afrontar aquest vespre a l’Espanyol. I és que els blanc-i-blaus reben una Real Sociedad amb moltes baixes però igualment molt perillosa. Els d’Imanol Alguacil estan quallant una gran temporada i ja són tercers, amb un lleuger avantatge sobre el quart, l’Atlético. “Aquesta Real Sociedad és la millor dels últims vint anys, però estan fent les coses molt bé des de fa temps: juga bé, té verticalitat i afegeix els jugadors que necessita. Amb Imanol tot és excel·lent. No et deixa córrer i no deixa que els rivals transitin”, va assegurar Diego Martínez en la prèvia.

Tots dos conjunts s’enfronten avui amb l’objectiu d’aconseguir tres punts d’or per una lluita molt diferent. El quadre català necessita una victòria que li permeti ampliar la seva distància respecte al descens, que actualment és d’un punt. A més, estan obligats a fer-se forts a casa, ja que després de la Real fins a quatre rivals directes per la permanència (Mallorca, Celta, Cadis i Getafe) visitaran el feu periquito. La salvació passa per l’RCDE Stadium. Per la seva banda, els bascos, després d’una molt bona primera volta, lluiten per assegurar-se un lloc per a la propera edició de la Champions. Després d’encadenar dos partits consecutius de lliga sense guanyar, els d’Imanol Alguacil necessiten els punts per no despenjar-se.

L’Espanyol encara no sap el que és perdre a Cornellà-El Prat des del retorn de l’aturada mundialista: dos empats i un triomf. Davant un rival en forma, els de Diego Martínez volen allargar aquesta bona ratxa. Aquest cop, però, no disposaran de tota l’artilleria per aconseguir-ho. Joselu, el màxim golejador de l’equip amb 11 dianes en 19 partits, és baixa segura per lesió. Tampoc hi serà el sancionat Pierre-Gabriel, i Braithwaite és dubte per unes molèsties al genoll que ja fa setmanes que l’estan limitant. Óscar Gil i Vini Souza tornen després de complir la sanció per acumulació de targetes. Una de les grans incògnites de l’onze és a la porteria, ja que Diego Martínez podria fer debutar Pacheco. Els bascos també arriben amb baixes sensibles, com ara Aritz Elustondo, Momo Cho, Gorosabel, Jon Pacheco, David Silva i Umar Sadiq.

Rival complicat i menys arguments per competir, però la victòria és molt necessària.

4 Partits guanyats 12

9 Partits empatats 3

7 Partits perduts 5

24 Gols a favor 28

30 Gols en contra 19

LA PRÈVIA

És la millor Real Sociedad dels últims vint anys, però la igualtat a la categoria és màxima i confio en aconseguir els tres punts
L’absència de Joselu ens amplia les possibilitats i ens enriqueix com a equip
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)