Espanyol

L’Espanyol clama contra les actuacions arbitrals

L’Espanyol ha emès un comunicat en el qual mostra la seva disconformitat i preocupació davant de les actuacions arbitrals rebudes al llarg de la temporada. El club blanc-i-blau denuncia una disparitat de criteris arbitrals pel que fa a l’aplicació del VAR, un fet que segons l’entitat ha “perjudicat de forma notable al nostre equip”.

L’Espanyol recorda el penal de Vinicius de Souza assenyalat en el tram final del matx a Montilivi contra el Girona i que va significar la derrota en el duel català i l’acció del gol anul·lat a Martin Braithwaite en el matx d’avui contra l’Athletic Club per mans de Joselu Mato, així com la possible segona amonestació i expulsió a Dani Garcia en el 42.

El club espanyolista ha repassat cada una de les accions en les quals se sent perjudicat des que va començar la lliga al temps que, a mode de conclusió, evita excusar la situació actual de l’equip en el col·lectiu arbitral. Els periquitos mantenen que seran respectuosos amb l’estament arbitral però “no podem seguir impassibles davant una situació de perjudici i disparitat de criteri en l’ús de la tecnologia i l’aplicació del reglament”, sentencia el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)