Espanyol

L’enèsima final

Espanyol. Penúltims i a quatre punts de la salvació, els periquitos reben el Getafe, antepenúltim, que té nou tècnic

L’Espanyol juga una altra final. I així ha estat un mes i mig: de final en final i de desfeta en desfeta. La d’avui (18.30 h), de final, és contra el Getafe a l’RCDE Stadium, és l’enèsima i, és clar, la més important. I és que el marge d’error per als periquitos s’ha acabat i tot el que no sigui guanyar contra l’equip madrileny, l’acostarà de nou a segona divisió A. “Si perdem no direm adeu, però si no guanyem les possibilitats es redueixen molt”, va sintetitzar ahir en la prèvia Luis García, que ha completat al capdavant del conjunt espanyolista quatre partits, amb un bagatge de tres derrotes i un empat. “Estic convençut que guanyarem i sumarem tres punts vitals”, va dir el preparador, que recupera Brian Oliván però perd Gragera per una lesió al turmell i César Montes i Edu Expósito per sanció.

La situació, doncs, és més que límit: penúltim classificat i a quatre punts de la permanència, contra un rival amb les mateixes urgències, també en zona de descens –és antepenúltim però veu la salvació més a prop, a un punt de distància–. Tot i això, el Getafe es presenta amb un estímul nou ja que després de destituir Quique Sánchez Flores entre setmana, ahir va anunciar José Bordalás, que ja va dirigir el seu primer entrenament i avui ja s’asseurà a la banqueta. “Ens hem de centrar en nosaltres mateixos. Si som capaços de fer el nostre joc ens serà igual. Hi haurà coses diferents del rival. Bordalás treu bon rendiment dels seus equips i fa poc que havia estat al Getafe, per tant coneix la plantilla”, va dir Luis García del canvi de direcció dels azulones, que recuperen un tècnic que va entrenar l’equip durant un lustre (del 2016 al 2021) en què el va portar de segona A a l’Europa League. “L’Espanyol s’hi està jugant moltíssim. Hi ha hagut poc temps per preparar el partit però no és excusa, hem d’estar units. Amb l’esforç de tots ho aconseguirem. Confio plenament en l’equip”, va explicar Bordalás.

6 Partits guanyats 7

10 Partits empatats 10

15 Partits perduts 14

37 Gols a favor 29

53 Gols en contra 41

LA PRÈVIA

Si perdem no direm adeu, però si no guanyem les possibilitats es redueixen molt
Luis García
TÈCNIC DE L’ESPANYOL
L’Espanyol s’hi està jugant moltíssim. Hi ha hagut poc temps per preparar el partit però no és excusa
José Bordalás
TÈCNIC DEL GETAFE
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)