Espanyol

Luis García: “No serveix de res abaixar els braços”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha volgut enviar un missatge d’esperança davant la difícil situació de l’equip quan queden quatre jornades. Primer, cal guanyar el Rayo (diumenge, 14 h). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La permanència

“El vestidor està convençut que és possible. Està clar que la situació és cada vegada més complicada, però l’equip està treballant fort. No s’estan donant els resultats, però no serveix de res abaixar els braços i pensar que no és possible, perquè això et porta a abandonar. En la meva naturalesa, aquesta paraula no existeix. Sí que és possible, és clar que és possible. Un resultat ho canvia tot i som a temps. En el nostre cap pensem que es pot revertir la situació”.

Aixecar-se després del derbi

“No hi ha una recepta ni tenim una vareta màgica per a canviar les dinàmiques. L’únic ingredient és el treball i el convenciment. Com pitjor estan les coses, més ganes de treballar tinc i més fort em sento. Ho tinc molt inculcat i va acord amb els valors del club. Els jugadors ho senten i veig la seva energia i les seves ganes. Diumenge ens hi va tot. Encara estem vius”.

“Ser forts mentalment en una situació adversa és molt difícil. Per més negra que estigui la situació, no serveix de res abandonar. La solució és afrontar les situacions amb responsabilitat i ganes de tirar endavant”

Una final contra el Rayo

“Només pensem a guanyar. La situació és la que és, no ens podem amagar. Sabem que si no sumem tres punts la cosa es complica molt més. A Vallecas ens hi va la vida i hem de sortir des del primer moment a guanyar. Un punt no serà suficient, en necessitem tres per acostar-nos als altres i creure de veritat que és possible”.

Derrotes de l’Espanyol contra Iraola

“Ara és el moment de guanyar, no per trencar l’estadística, sinó perquè ens ho juguem tot. És el millor moment. Podem fer-ho. Un resultat positiu faria que tot es veiés diferent. El Rayo és un bon equip i està fent molt bé les coses”.

Claus contra el Rayo

“Cal fer moltes coses bé. No està allà dalt per casualitat, sinó per una idea de joc clara i perquè a nivell de club s’ha confiat molt en un entrenador i en un model. Això escasseja molt en el món del futbol i és fonamental per donar estabilitat. A l’esquerra tenen profunditat, són verticals, fan mal per dins amb Trejo i Isi i defensivament són agressius. S’ha de fer un molt bon partit per guanyar. És un camp una mica més petit i els duels es multiplicaran. Cal ser intens, pensar de pressa i finalitzar bé. S’haurà d’estar amb els cinc sentits, concentrats i actius”.

Les baixes

“L’evolució de Braithwaite és molt bona i esperem comptar amb ell abans que acabi la temporada. Gragera? Avui ha tornat a tocar pilota i a estar amb el grup i evoluciona bé”.

Missatge afició

“A ells no els hi podem demanar res perquè ho han donat tot. Els que hem fallat som nosaltres. Només els hi diem que ho donarem tot, que no ens rendirem i que creiem que és possible. No són paraules sense contingut. Veig els jugadors i estem convençuts. Portem una samarreta amb anys d’història i tenim una afició fidel i que és un exemple”.

Óscar Gil i les imatges d’Alba i Ferran Torres

“Em consta que s’han disculpat. Cal posar-se al lloc de l’altre, perquè en el dia de demà pot passar al revés”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)