Espanyol

Víctor Ruiz: “Sempre havia pensat a poder tornar”

Víctor Ruiz ha estat presentat oficialment com a nou jugador blanc-i-blau aquest dijous. El central del Baix Llobregat, estava sense equip, i torna al club periquito 12 anys després. El jugador de 34 anys, després de marxar va passar per les files dle Nàpols, València, Vila-real, Bestikas i Betis. Després de la sortida a última hora de mercat de César Montes, el club tenia clar que havia de treballar perquè arribes Ruiz. El central ara entrenarà sota les ordres de Luis García, qui va ser company seu quan va pujar al primer equip.

Aquestes han estat les seves primeres declaracions en el seu retorn al conjunt periquito.

Marxar i tornar

“La idea de tornar sempre em rondava pel cap. Tenia la sensació que en el sue moment vaig gaudir poc del primer equip. La venta i la sortida va ser quelcom d’acord mutu, que ens beneficiava al club i a mi, i així es va donar.”

Sensacions físicament

“Em sento bé. Obviament no estic al ritme o al nivell al que estan als meus companys. Però en uns dies arribaré a agafar el ritme de competició per poder aportar a l’equip el que pugui.”

Gols encaixats

“He estat seguint a l’equip les últimes jornades. És veritat que s’han encaixat gols, però també som l’equip màxim golejador de la categoria. Intentarem incidir i treballar més a nivell defensiu per no encaixar tants gols. Però no crec que sigui un problema greu, ni que jo vingui a solucionar-ho.”

A segona

“És un moment puntual i entre tots intentarem tornar on ens mereixem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)