Espanyol

El camp de l’Espanyol, candidat a seu pel mundial 2030

Una delegació de la Federació Espanyola de Futbol (FEF), encapçalada pel seu president, Pedro Rocha, acompanyat de representants de la Federació Catalana de Futbol (FCF), de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuntaments de Barcelona, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat i Sant Adrià de Besòs han realitzat aquest dimecres una visita institucional de cara a la candidatura de l’Stage Front Stadium com a seu per al Mundial 2030.

“És un pas molt important comptar amb el suport de totes les institucions. Un orgull”, ha manifestat el CEo del club blanc-i-blau, Mao Ye. “És una demostració com n’és d’important Catalunya i els clubs catalans en la federació espanyola. Tenim a Catalunya, el camp del Barça que tindrà un camp excepcional i el de l’Espanyol, que ja el té”, ha assegurat Soteras, president de la federació catala. “Volem posar el nom de Barcelona arreu del mon”, ha seguit el dirigent. “Soc optimista, Catalunya és important en el futbol espanyol i ha de ser una de les territorials que tingui dos seus en el mundial 2030. Una ha de ser el Barça i l’altra l’Espanyol”, ha conclòs. Per la seva part, Rocha, el president de la FEF, s’ha mostrat també positiu. “És el primer cop que vinc a aquest estadi i m’encanta”, ha expressat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)