Espanyol

L’Espanyol s’imposa al Llevant amb un penal transformat per Braithwaite en l’últim sospir (2-1)

Victòria molt patida, lluitada i importantíssima de l’Espanyol contra el Llevant (2-1). Un doblet de Martin Braithwaite, amb un gol matiner (2’) i un penal transformat en l’última jugada del partit (96’), permet als blanc-i-blaus situar-se a només un punt de l’ascens directe i a cinc del líder, el Leganés. Respira l’Espanyol i respira Luis Miguel Ramis, que arribava a aquest duel en la corda fluixa.

Enmig d’un ambient hostil, amb una escridassada en contra la directiva i tot l’equip, el duel ha començat de la millor manera possible per a l’Espanyol. Braithwaite ha anat per feina, i ben aviat ha avançat al conjunt blanc-i-blau amb una rematada al segon pal a la sortida d’un córner (2’). Gol molt important per rebaixar la tensió que s’estava respirant. El Llevant ha intentat refer-se ràpidament d’aquest cop tancant els locals a l’àrea i arribant amb perill. La primera més clara ha arribat en el 17’, amb una rematada de cap d’Adrián de la Fuente que ha marxat fregant el pal esquerre. Malgrat que el partit continuava obert, era l’Espanyol el que estava cedint tot el protagonisme als visitants. Dani Gómez ha tornat a avisar amb una rematada de cap molt forçada que ha marxat desviada (29’). Poc després, Pacheco també ha hagut d’intervenir per refusar el xut de Pablo Martínez des de l’interior de l’àrea (34’). A partir d’aquí, poca història més. L’Espanyol, més enllà del gol, no ha generat pràcticament res. Equip amb molt poca profunditat, que s’ha dedicat a mantenir el resultat.

A la represa, els dos conjunts han sortit a mossegar. Els periquitos han estat els primers a avisar. En el 53’, el Llevant ha regalat una pilota mentre intentaven sortir amb l’esfèrica controlada, i Omar no s’ho ha pensat dos cops amb un xut des de la frontal que ha marxat lleugerament desviat. Molt més clara ha estat la que ha tingut Braithwaite (55’), amb una rematada de cap que li ha sortit molt centrada i Andrés Fernández ha pogut refusar sense problemes. El partit continuava totalment obert, i el conjunt granota ho ha aprofitat per fer el gol de l’empat. A la sortida d’un córner, els blanc-i-blaus s’han adormit i han deixat tot sol a Dela perquè aquest perforés la porteria de Pacheco (58’). El porter periquito ha evitat en el 75’ el segon dels homes de Javier Calleja en un xut creuat de Romero. També en el 77’, amb un xut centrat de Carlos Álvarez. Els darrers compassos del matx han estat d’infart. Tots dos equips buscaven la victòria. Omar s’ha presentat sol a l’àrea rival, però no ha estat encertat (82’). També Dani Gómez ha perdonat en una rematada claríssima des de la frontal que no ha trobat porteria. Quan semblava que el duel acabaria en taules, ha aparegut la llum. Braithwaite, en l’última jugada del partit, ha donat tres punts d’or en transformar un penal per mans d’Álex Muñoz (96’). Doblet del danès que permet continuar somiant en l’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)