Espanyol

Braithwaite és or

Espanyol. El danès, amb un gol matiner i un de penal amb polèmica en l’últim sospir, salva el cap de Ramis

Espanyol 2 Llevant 1

ESPANYOL:Pacheco, El Hilali, Sergi Gómez, Víctor Ruiz (Cabrera, 66’), Ian (Rubén Sánchez, 76’), Pol Lozano, Aguado (Keidi Bare, 85’), Jofre, Pere Milla (Salvi Sánchez, 66’), Sadik (Keita Balde, 76’), Braithwaite.LLEVANT:Andrés, Capa, Álex Muñoz, Dela, Àlex Valle, Dani Gómez, P. Martínez (Rober Ibáñez, 89’), O. Rey, S. Lozano (Romero, 67’), M. Bouldini (Clemente, 81’), C. Álvarez (Andrés García, 80’).GOLS:1-0 (2’) Braithwaite. 1-1 (58’) Dela. 2-1 (99’) Braithwaite (P).ÀRBITRE:Arcediano Monsecillo.T.G.:Víctor Ruiz, Lozano, Dela, Àlex Valle, S. Gómez, Omar.PÚBLIC:19. 524 espectadors a l’Stage Front Stadium.

Martin Braithwaite manté viu l’Espanyol i Luis Miguel Ramis, que s’aferra al càrrec després d’una setmana molt tensa en què el tarragoní ha estat més a fora que a dins. El partit contra el Llevant era clau per a la seva continuïtat al capdavant del conjunt blanc-i-blau. El doblet del danès, amb un gol matiner a la sortida d’un córner (2’) i un penal transformat en l’últim sospir (99’), permet, momentàniament, apagar el foc i situar l’Espanyol a un punt de les posicions d’ascens directe i a cinc del líder, el Leganés.

Els periquitos van aconseguir aquesta patida i lluitada victòria amb un onze ple de novetats. Omar El Hilali, Víctor Ruiz i Jofre van tornar a l’onze inicial, i Ian Forns i Omar Sadik van debutar amb el primer equip en partit de lliga. En un ambient hostil, amb escridassades en contra de la directiva i de tot l’equip, Braithwaite va calmar els ànims ben aviat. No s’havia arribat al minut 3 de partit, quan el danès va situar l’1 a 0 al marcador. El conjunt granota no es va arronsar, i va disposar d’ocasions per empatar, com ara una rematada de cap de Dani Gómez que va marxar per sobre el travesser (29’). Després de la represa, el partit va continuar obert. Qualsevol equip podia colpejar. Qui ho va fer va ser el Llevant, amb un xut de Dela dins l’àrea (58’). A partir d’aquest moment, Pacheco va ser providencial atrapant els xuts de Romero, Carlos Álvarez i Andrés. Quan semblava que el duel acabaria en empat, Keita Balde va fer mans a l’àrea que ni el col·legiat ni el VAR van xiular i, un minut després, unes altres mans d’Álex Muñoz dins l’àrea van aplanar el camí de la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)