Espanyol

Ramis: “Marxem molt contents perquè els jugadors s’ho mereixen”

L’Entrenador de l’Espanyol, Luis Miguel Ramis, ha atès els mitjans de comunicació després de la victòria miraculosa, amb dos gols en el temps afegit, contra l’Eibar (2-3). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Remuntada

“El grup ho mereix, nosaltres també. Era el moment en què si havia d’arribar una victòria fora, havia de ser d’aquesta manera. Ho celebrem, però són tres punts que ens posicionen millor, però hem de continuar. Aquestes remuntades provoquen eufòria i un canvi de sentiment molt gran. Això és futbol i els partits es decideixen en accions. L’equip ha cregut fins al final”.

Canvis en la recta final després del gol de Braithwaite

“Buscàvem desprotegir-nos una mica més al darrere. Amb el 2 a 1 ens veiem amb possibilitats perquè entràvem al partit. Amb Lazo i amb Salvi som millors, i buscàvem poblar l’àrea també amb Martin, Keita, Gastón, etc. Ha sortit bé. Hem arribat amb perill. Quan arribem a l’àrea tenim recursos i som bons, i ho hem aprofitat”.

Pot marcar un punt d’inflexió aquesta victòria?

“Continuo pensant el mateix. No tenim res, i ho podem aconseguir tot. En aquesta situació estarem independentment del resultat. Marxem molt contents perquè els jugadors s’ho mereixen. Creuen moltíssim. No ens estan sortint les coses a fora. Durant el partit hem tingut errors que ens han penalitzat, però hem crescut i no hem abaixat els braços. Avui hem tingut premi i intentarem treballar igual”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)