Espanyol

Un Espanyol molt gris no passa de l’empat contra l’Osca (0-0)

Partit molt fluix de l’Espanyol, que no ha estat capaç de superar a l’Osca a l’Stage Front Stadium (0-0). D’aquesta manera, els blanc-i-blaus han deixat escapar l’oportunitat de situar-se líders de segona provisionalment.

L’Espanyol ha estat el dominador de la primera part, fent-se amb la possessió de l’esfèrica a camp rival i disposant de diverses aproximacions prometedores amb Braithwaite com a principal artífex. Amb el pas dels minuts, però, aquesta superioritat s’ha anat diluint. Els de Luis Miguel Ramis no trobaven la manera de superar la línia defensiva de l’Osca i, quan ho aconseguien, no tenien encert en els metres finals. El duel ha anat abaixant de ritme. Molt futbol al mig del camp, sense concretar cap ocasió. Tant és així que, finalment, el primer temps ha acabat sense xuts entre els tres pals en cap de les dues àrees. Primers 45 minuts molt ensopits.

A la represa, Ramis no s’ha esperat a fer el primer canvi per mirar de sacsejar el duel. Pere Milla ha abandonat el terreny de joc i, en el seu lloc ha entrat Lazo, l’heroi d’Ipurua. L’Osca ha continuat amb el seu pla de partit, intentant que no passes res. Al davant, un Espanyol molt contemplatiu que no trobava el camí. Al 55’, ha arribat la primera ocasió per als periquitos. Oportunitat claríssima per a Martin Braithwaite, que ha vist com Álvaro Fernández salvava el gol sobre la línia. El quadre català s’ho ha començat a creure, i poc després, Cabrera l’ha tornat a tenir amb una rematada de cap al segon pal que ha refusat de manera providencial, altre cop, l’experiquito Álvaro Fernández. Amb una marxa més, els locals ho han continuat intentant. Al minut 67, han tornat a tenir el gol molt a prop en una jugada assajada a la sortida d’un córner. Rematada de Lazo dins l’àrea que ha refusat un defensa visitant. Braithwaite i Sergi Gómez, a pilota aturada, ha tingut el gol de la victòria en el tram final.