Espanyol

Puado: “Quan et poses la samarreta de l’Espanyol, no pots fallar”

El davanter de l’Espanyol, Javi Puado, ha parlat en els canals oficials del club per valorar la situació de l’equip després del canvi d’entrenador i l’entrada de Manolo González, fins ara a la banqueta del filial. “Tots esperem que aquest canvi vagi a millor, coneixem perfectament al nou tècnic, fa molt de temps que entrena al futbol català i a l’Espanyol B. Canviem el míster, però no l’objectiu que és molt clar i l’hem d’aconseguir”, ha dit el futbolista.

Una de les premisses que té l’Espanyol, i encara més a segona divisió, és que l’objectiu és l’ascens i guanyar el màxims partits possibles. Així ho ha dit Puado en un discurs molt ambiciós: “Estem notant que la segona divisió és una lliga que si no vas al límit és complicat guanyar o sumar punts. Independentment de la qualitat dels jugadors, tot es pot complicar tot i que som l’Espanyol i en cada partit que vesteixis aquests colors has de deixar-te la pell per obtenir els tres punts. Volem estar contents al final de curs”, ha sentenciat Puado que també no ha volgut posar cap excusa: “Hem tingut unes quantes oportunitats i no hem sabut aprofitar-les bé. Ara -al camp del Saragossa- és un bon dia per guanyar i agafar més confiança. El fet que no hàgim perdut en els darrers quatre enfrontaments ens pot ajudar a la llarga. Aquest cap de setmana hem de guanyar, som l’Espanyol”, ha repetit.

Puado ha definit la competició com a dificultosa per aconseguir resultats positius de manera regular: “Treballem tota la setmana per intentar guanyar i no és fàcil, vam estar fa tres anys a segona i vam poder pujar i aquest l’objectiu del tècnic, fer el mateix”, ha valorat el jugador blanc-i-blau. Per aconseguir aquest ascens, l’Espanyol li toca millorar lluny del seu feu: “És complicat explicar el que ens està passat; a casa tenim l’afició i un s’hi sent més còmode. Ara bé, tenim el nivell suficient per anteposar-nos a tots els partits i si no ho aconseguim serà per culpa nostra. Treballarem per adaptar-nos a totes les situacions possibles, tant a casa com a fora”.

Finalment, més focalitzat en el partit d’aquest cap de setmana a la Romareda, Puado ha volgut agraïr a Victor Fernández, el nou tècnic del conjunt aragonès que va entrenar al jove davanter: “Em fa il·lusió veure a en Víctor. Ell em va donar l’oportunitat de jugar molts minuts i sentir-me a gust. Li desitjo molta sort a partir del diumenge en tot el que quedi de lliga. Gràcies a ell, vaig tenir l’oportunitat d’assentar-me al futbol professional, el Saragossa arribarà amb moltes ganes al partit, la seva arribada els hi dona un plus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)