Espanyol

Manolo González: “Sempre sortirem a guanyar”

El tècnic de l’Espanyol ha analitzat el partit de demà al camp del Saragossa (18.30h)

L’entrenador de l’Espanyol, Manolo González, ha afirmat aquest dissabte després de la sessió prèvia al partit de demà contra el Saragossa que porta “tota la vida treballant per jugar aquest tipus de partits” i ha insistit que no està “nerviós”, però sí” motivat i amb moltes ganes” abans del debut a la banqueta del primer equip blanc-i-blau..

El preparador, en roda de premsa a l’Stage Front Stadium, va subratllar la seva confiança en assumir el càrrec després del cessament de Ramis: “Si no em sentís preparat, no l’hauria agafat. Com ho puc dir perquè la gent no pensi que sóc un inconscient? Sé que el context i la repercussió del partit és diferent”.

Manolo González va confessar que si pogués es vestiria “de curt” i jugaria ell mateix a La Romareda. En qualsevol cas, el nou tècnic no va amagar que espera un duel complex: “Imagino un matx complicat, a més tenen un entrenador nou, carismàtic i amb experiència”.

El responsable de la banqueta va apuntar que el que li ha ensenyat la seva experiència és que “tots els partits comencen amb una dificultat i has de superar-la”. Preguntat per quin equip es beneficiarà més del tòpic d’entrenador nou, victòria segura, Manolo González va confiar que la balança es decanti a favor seu.

El vestidor periquito, segons el nou tècnic, està compromès amb la situació: “He vist bé els jugadors, conscienciats de la importància que té que l’equip pugi. Els primers dies han estat frenètics per la presentació, però he treballat amb normalitat durant la setmana”.

Respecte al creixement del bloc, Manolo González no va amagar que ha hagut de “sintetitzar” els conceptes, ja que el temps que ha tingut és “reduït”. En qualsevol cas, l’entrenador va avançar que encara que “el que importa és el que és immediat”, no renuncia a “millorar” detalls tàctics per als pròxims partits.

D’altra banda, l’entrenador, ex del filial, apostarà per comptar amb els futbolistes de les categories inferiors a les convocatòries “si podran jugar” i no per omplir la llista. “Necessitem que competeixin cada setmana (ja sigui a la seva categoria o amb el primer equip), miro més pel club i pel futbolista”, ha reflexionat en roda de premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)