Espanyol

Manolo González: “Encaixar un gol en el minut 90 a pilota aturada és més error meu que dels jugadors”

L’entrenador de l’Espanyol, Manolo González, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat contra el Tenerife (1-1) a l’Stage Front Stadium. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Decepció per l’empat

“Em sap molt greu per als jugadors i per l’afició, que ha estat impressionant. Ho hem fet tot per emportar-nos els tres punts. Encaixar un gol en el minut 90 a pilota aturada és més error meu que dels jugadors. És una cosa que hem treballat i que hem de continuar treballant perquè és molt important i avui ens ha fet perdre dos punts havent fet moltes coses bé”.

Ha faltat competir millor?

No, en aquest aspecte no. Em puc queixar que en l’últim terç de camp hem tingut moltes ocasions per arribar i finalitzar, i no hem escollit bé. Però de competir no. Està clar que el córner no està ben defensat, però el que jo no volia és que l’equip tirés enrere. Així sí que és una loteria. Ha estat una situació desafortunada”.

Com valora l’empat?

“Els jugadors estan cabrejats perquè saben que els gols que hem rebut durant la temporada han estat a pilota aturada. Són conscients, però és un problema que he de solucionar jo, no els jugadors. Hem de mirar de canviar coses. És una llàstima que t’empatin així. Ha faltat finalitzar bé les situacions de tres quarts cap endavant. Hem de ser més efectius en els metres finals”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)