Espanyol

Manolo González: “Hem de tenir personalitat”

L’entrenador de l’Espanyol, Manolo González, s’espera un partit complicat contra el Burgos, el millor local de la categoria. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Braithwaite

“Ahir no va entrenar perquè es va sotmetre a un tractament per millorar. Avui ho sabrem. No és que no ho vulgui dir. És un tema de l’entrenament d’avui i de les sensacions. Hi ha opcions que pugui estar, però hem de ser conseqüents i pensar més enllà. Si està perfecte per viatjar i es veu bé, vindrà. Si no, no arriscarem i pensarem en els nou partits que queden”.

El Burgos

“És un partit bonic i complicat. És un equip que està fent una temporada molt bona i que competeix molt bé. Amortitza les coses bones que té i amaga les dolentes. Sobre el paper estem millor en la classificació, però no significa res. Hem de sortir amb el ganivet entre les dents, a mossegar i a guanyar des del primer minut”.

“Si fa fred, millor. Correrem més [riu]. Hem de ser valents, minimitzar les seves coses bones i posar en valor les que fem nosaltres. Hem de tenir personalitat. Sabem que el futbol molts cops es decideix per detalls. Hem d’intentar controlar-ho tot. Ens poden fer mal, però nosaltres a ells també”.

Opcions en l’onze

“Que estiguin tots bé et dona més opcions tant en l’onze com durant el partit. La idea és treure un equip que es pugui adaptar a variar el sistema sense tocar els jugadors. És la idea. Volem un equip equilibrat que ens permeti canviar. Per exemple, si no comencem bé, poder tocar el dibuix per afrontar millor el partit”.

Treball de la pilota aturada

“Ho treballem des que vam arribar. Li donem importància i ho intentem millorar. Quan arribes nou hi ha certs matisos i cada setmana ho treballem. Repetim les coses perquè no ens passi el de l’altre dia”.

Com se sent?

“Des del primer dia m’he sentit estimat i valorat. És com casa meva. Sentir-te així en un club tan gran és complicat. He tingut la fortuna de trobar-me bones persones i grans professionals que m’han ajudat molt. Això s’ha accentuat amb el pas al primer equip. Tothom m’ajuda perquè això funcioni. Hem d’empènyer tots per ser millors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)