Espanyol

L’hora de la veritat

Espanyol. Una victòria contra el Leganés situaria els blanc-i-blaus a un punt de la primera posició de la taula

Ha arribat l’hora de la veritat. L’Espanyol té a les seves mans fer un pas de gegant i convertir-se en un clar aspirant a aconseguir l’ascens directe. Una victòria contra el Leganés, líder de la categoria, situaria els blanc-i-blaus a només un punt de la part més alta de la classificació. A més, un resultat positiu donaria a l’equip molta confiança abans d’afrontar un tram decisiu i molt exigent del campionat.

El d’avui serà el primer dels cinc enfrontaments contra equips amb els quals comparteixen les primeres vuit places de la taula. “Moralment, guanyar a Butarque seria molt important per a nosaltres, pel tipus de partit que és, el rival i la dificultat. Ara bé, és un partit important però no transcendental perquè encara queda molt”, va assegurar el tècnic blanc-i-blau, Manolo González, en la prèvia del duel.

L’Espanyol arriba al matx amb una inèrcia positiva, després d’encadenar vuit jornades sense perdre. Els blanc-i-blaus tenen entre cella i cella allargar aquesta bona ratxa sumant la segona victòria consecutiva contra un Leganés que ha encadenat dos empats sense gols contra el Cartagena i l’Osca.

“Intentarem fer el partit més incòmode possible per al rival i més còmode per a nosaltres. És un partit complicat, però si estem bé som capaços de guanyar contra qualsevol rival i a qualsevol camp”, va afirmar el tècnic gallec, que no podrà disposar de dues peces clau, Álvaro Aguado, per la vermella que va veure contra l’Albacete, i Javi Puado, sancionat per acumulació de targetes. Un duel d’alta volada que pot ser decisiu.

17 Partits guanyats 15

10 Partits empatats 12

7 Partits perduts 7

47 Gols a favor 51

21 Gols en contra 36

És un partit complicat, però si estem bé som capaços de guanyar contra qualsevol equip
Manolo González
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)