Espanyol

Manolo González: “A la primera part no hem competit”

El tècnic blanc-i-blau ha fet autocrítica després de l’empat a casa davant l’Andorra (1-1) i ha informat sobre la lesió de Nico Melamed

L’entrenador de l’Espanyol, Manolo González, que avui ha complert el primer dels dos partits de sanció que li van ser imposats després de ser expulsat a Leganés, ha atès els mitjans de comunicació per analitzar l’empat del seu equip a l’Stage Front Stadium davant l’Andorra (1-1) i ha informat sobre l’estat físic de Melamed, que ha estat substituït per lesió abans de la mitja hora de joc.

“Creiem que Nico té un petit trencament muscular. No ho sabem del tot segur, però esperem que no siguin més de dues setmanes de baixa”.

“Estic emprenyat. Així com a Leganés vam fer un bon partit, la primera part d’avui ha estat terrible, molt dolenta. No ha sortit res del que havíem preparat. A la segona hem millorat i hem pressionat més amunt, amb els riscos que això comporta. Ens hem exposat massa, però era l’única manera de generar perill. Avui no era un partit de joc posicional, sinó de transicions ràpides, trobar jugadors per fora i buscar l’àrea. Sabem que a casa ens hem de fer forts i no podem fallar. Avui havíem de guanyar, i a la primera part no hem competit ni hem fet res per merèixer la victòria”.

“Els jugadors que han ocupat els carrils exteriors no han interpretat bé la pressió en els primers 45 minuts. Havíem de tapar Jandro Orellana per evitar que l’Andorra sortís jugant. Ens han generat superioritat contínuament en la sortida de pilota. Quan hem saltat sense por, hem robat i hem pogut atacar. No hem estat ben posicionats a la primera meitat”.

“A l’afició no li podem demanar res més. Ara mateix els hi hem de donar nosaltres, cos tècnic i jugadors. No és una qüestió de pressió. Avui era un dia per atacar amb tres passades per fora i ficar la pilota dins, i no ho hem fet”.

“Quan no estem còmodes, sembla que els jugadors es desconnectin i ens falti confiança, però hem de ser conscients que, per moments, el rival pot ser millor. Els hi passa a tots els equips. Quan això succeeix, no podem continuar saltant a robar sense criteri, sinó que ens hem d’ajuntar i agafar aire. Un altre dia ho podem pagar encara més car que avui”.

“No podem deixar tant espai entre línies. Necessitem més continuïtat en el joc, sobretot en els partits a casa. Hem de ser més agressius, tant amb pilota com sense. Un triomf avui ens hauria donat molta confiança, però no hem estat a l’altura. No vull buscar excuses”.

Preguntat pel possible penal no assenyalat a favor de l’Espanyol en el temps afegit, González ha preferit mossegar-se la llengua. “Els entrenadors no podem parlar. M’agradaria dir el que penso, però no ho podré fer mai. Les imatges parlen per si soles. Ara bé, aquest no és el motiu pel qual no hem guanyat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)