Espanyol

Manolo González: “Guanyar seria un cop sobre la taula important”

L’Espanyol afronta demà contra l’Elx (18.30h) un duel decisiu per les seves aspiracions a aconseguir l’ascens directe. El tècnic blanc-i-blau, Manolo gonzález, ha comparegut en roda de premsa en la prèvia d’aquest important partit. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Empat contra l’Andorra

“Hem de passar pàgina. Veníem d’un partit molt bo a Leganés, però vam fer una primera part molt dolenta, en la segona vam estar una mica millor però s’ha de passar pàgina. No val la pena mirar enrere. Cal corregir tot el que vam fer malament i enfocar-nos en l’Elx. S’ha de mirar el que ve. El partit contra l’Elx és un duel gran, bonic, i en el que l’equip anirà a deixar-se la pell”.

Nico Melamed

“Nico Melamed està bastant bé. Esperarem com evoluciona la setmana que ve, en principi no és una lesió important. Esperem que pugui arribar contra l’Sporting, però no volem arriscar-nos”.

Importància del partit contra l’Elx

“No determinarà el futur perquè encara quedaran 15 punts, però guanyar serà un cop sobre la taula important. Sortirem a guanyar, a competir i estic convençut que l’equip donarà una bona imatge i competirà. A nivell mental, guanyar seria un punt de confiança molt gran”.

Elx, un rival directe

“Serà un partit complicat, com el de l’Sporting, rivals de la part alta. Sembla que queda poc, però encara queda lliga. Serà molt important com juguem el partit i com afrontem els partits que hi haurà dins d’aquest”.

Preparats per la pressió que hi haurà al Martínez Valero?

“Penso que és més bonic jugar partits així, hi ha tipus de pressió. Prefereixo jugar en un camp ple que en un de buit. El que ens toca és apretar fins al final i córrer com animals per poder guanyar els partits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)