Espanyol

L’Espanyol perd a El Sadar i haurà de remuntar per assolir l’ascens (1-0)

Promoció d’ascens a la Lliga F. Les blanc-i-blaves perden per la mínima al camp de l’Osasuna en l’anada de la final del ‘play-off’

L’Espanyol haurà de suar de valent per tornar a la primera divisió femenina, i és que després de superar l’AEM en les semifinals del play-off d’ascens les blanc-i-blaves han perdut aquest migdia al camp de l’Osasuna en l’anada de la final (1-0). D’aquesta manera, l’Espanyol haurà de remuntar en la tornada que es disputarà dijous (19h) a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, però la bona notícia és que només hauran de capgirar un gol i comptaran amb el factor camp a favor.

La primera part de l’eliminatòria decisiva per l’ascens deixa un regust força amarg, i és que després de fer un bon partit l’Espanyol ha encaixat l’únic gol del partit en els minuts finals, quan semblava que el 0-0, que hauria estat un resultat excel·lent, ja no es mouria. Cert és que les millors ocasions del partit havien estat per l’Osasuna, que ha començat millor el partit i en els primers minuts ja ha vist com el pal evitava el gol de Valero. L’Espanyol, de menys a més, ha reaccionat amb el pas dels minuts i ha equilibrat les forces. De fet, fins i tot ha tingut algunes bones ocasions per obrir el marcador. En els minuts finals, però, l’Osasuna ha tornat a posar una marxa més i el pal, una vegada més, ha evitat el gol de Valero. En el minut 83’ la sort ja no ha acompanyat més a l’Espanyol i Valero, de cap, finalment ha trobat la porteria per marcar l’1-0 definitiu que obliga a les blanc-i-blaves a remuntar el dijous a casa si volen jugar a la Lliga F la temporada que ve.