Espanyol

L’Espanyol torna a l’elit

Lliga F. El conjunt blanc-i-blau remunta l’1-0 de l’anada contra l’Osasuna i certifica el retorn a primera tres anys després de baixar

Espanyol 3 Osasuna 1

ESPANYOL:Salvador; Caracas, Simona, Guerra, Vallejo; Ana Hernández, Opazo, Carol (Nuria Martín, 90’+3), Mar Torras; Judit Pablos (Aina, 81’) i Chamorro (Barquero, 71’).OSASUNA:Maitane; Aitana, Josune (Azpiazu, 81’), Vera, Merche Izal; Valero, Celia; Iara (Miriam Rivas, 71’), Yiyi (Elena Valej, 60’), Carmen; i Alexia JR (Guallar, 60’).GOLS:1-0 (19’) Chamorro. 2-0 (38’) Chamorro. 3-0 (53’) Ana Hernández. 3-1 (85’) Merche Izal.ÀRBITRE:Lorena Trujillano (comitè andalús).T.G.:a Ana Hernández.PÚBLIC:uns 2.500 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

L’Espanyol es va quedar amb la mel als llavis fa dos anys, quan el Llevant les Planes va aferrar-se a la plaça d’ascens a la Lliga F després d’una final trepidant entre tots dos equips catalans. El club blanc-i-blau, que havia viscut èpoques glorioses en l’elit del futbol, havia guanyat una lliga i diverses copes, passava pel moment més delicat, enfonsat en la segona categoria del futbol espanyol. Dos anys després, però, l’Espanyol torna a ser equip de primera gràcies a la remuntada protagonitzada contra l’Osasuna en l’eliminatòria final.

Calia capgirar l’1-0 d’El Sadar i l’equip de Juan Ignacio Ibarra va arrencar fort. En el descans ja guanyava per 2-0 gràcies al doblet de Chamorro. En els primers compassos de la represa, Ana Hernández va acostar una mica més l’ascens amb una gran rematada de cap en un córner. L’Osasuna va posar emoció amb el golàs de Merche Izal en el tram final, però el marcador no es va moure i l’estadi de la ciutat esportiva Dani Jarque va ser tota una festa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)