Espanyol

Manolo González: “No firmo el tercer lloc, som capaços de pujar de manera directa”

L’Espanyol s’enfronta dilluns (20.30h) a l’Oviedo amb l’objectiu d’aconseguir una victòria que els permeti continuar vius en la lluita per pujar a primera de manera directa. En la prèvia d’aquest important duel, el tècnic blanc-i-blau, Manolo González, ha comparegut en roda de premsa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Baixes per al partit

“Tenim el dubte de José Gragera, queden 72 hores i a veure si hi ha sort i pot arribar al partit. Jofre segur que no arribarà al dilluns”.

Només una rematada entre els tres pals en els últims dos partits

“Estaria preocupat si no es generessin oportunitats. Hi ha hagut situacions clares mal acabades. Sent autocrítics, sabent que s’ha de millorar aquest bagatge, estem incidint en acabar bé les jugades i fer més ocasions de gol. L’equip vol guanyar i genera joc, el problema és finalitzar aquestes situacions, que ara està costant més”.

Sensació de decepció quan es va acabar el partit contra el Valladolid?

“Està clar, els primers nosaltres, el cos tècnic. Sent autocrítics, sabent que contra l’Andorra vam estar malament i que hi ha hagut fases de partits en què també ens ha costat, l’equip ha merescut més del que té, hem aconseguit que tingui una estabilitat defensiva sent un equip ofensiu. Hem de posar una marxa més”.

Aquesta jornada es pot acabar a dos punts de les primeres places, o setens, fora del play-off

“Només pensem a guanyar l’Oviedo el dilluns, és l’única cosa que ens importa. Hem de guanyar i no mirem ni els de darrere ni als de davant. Hem de guanyar perquè notin aquesta pressió i diguin que estem a prop d’ells”.

Firma el tercer lloc?

“No, seguirem fins al final a pujar de categoria per la via de l’ascens directe. Ho tenim clar, sabem que som capaços. Sé que és difícil veure-ho després de molts empats, però estem convençuts de la idea que tenim. L’equip es troba segur a nivell defensiu i que el rival et fa poc mal”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)