Espanyol

L’Espanyol supera l’Oviedo i té virtualment assegurat el play-off (2-1)

Victòria importantíssima la que ha aconseguit l’Espanyol contra l’Oviedo (2-1). Els gols de Braithwaite, de penal (32’), i Cabrera, amb una rematada de cap a la sortida d’un córner (63’), han permès al conjunt blanc-i-blau sumar tres punts que els situen virtualment en posicions de play-off quan queden dues jornades per disputar-se. Un punt més segellaria matemàticament la seva participació en la promoció d’ascens.

El duel ha arrencat amb un ensurt per a l’Espanyol. Quan només s’havia disputat un minut, en la primera acció d’atac, el conjunt asturià ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa. Un gol que ha estat anul·lat per fora de joc. Els de Luis Carrión han tornat a avisar en el minut 9, amb un xut llunyà de Pomares que ha marxat desviat. Els blancs-i-blaus han respost ràpidament amb un xut tímid de Puado que no ha trobat porteria. Amb el pas dels minuts, eren els visitants els que s’estaven trobant més còmodes sobre la gespa, fent-se amb la possessió de l’esfèrica a camp rival i generant contínuament sensació de perill, sobretot en les jugades a pilota aturada. Joan García ha estat providencial per evitar que Masca fes el primer de la nit amb una rematada de cap molt clara des de l’àrea petita (21’). En el córner posterior, però, el porter periquito ja no ha pogut fer res per evitar el gol de Luengo (22’). Gran rematada de cap des de l’interior de l’àrea petita després d’una molt bona centrada de Cazorla. Gerra d’aigua freda a l’Stage Front Stadium, que ràpidament s’ha tornat a animar amb un penal favorable a l’Espanyol que ha transformat Braithwaite (32’). Regal caigut del cel en una acció aïllada. El conjunt espanyolista ha tornat a estar de sort en el 38’, quan un altre servei magnífic de Santi Cazorla l’havia rematat completament sol Dani Calvo per fer el segon. A instàncies del VAR, el gol no ha pujat al marcador per un fora de joc molt just. 1 a 1 al descans, i encara gràcies. Primers 45 minuts de clar domini visitant, davant un Espanyol que pràcticament no ha generat res.

La primera ocasió més clara de la represa ha estat per als de Manolo González, amb una rematada de cap molt forçada de Pere Milla (54’). L’Oviedo, per la seva banda, ja no tenia les coses tan clares com en la primera part amb la pilota als peus. El duel s’ha trencat, s’ha equilibrat, i s’ha convertit en un constant intercanvi de cops. Qui n’ha sortit beneficiat ha estat l’Espanyol, que ha capgirat el marcador amb una rematada de cap al primer pal de Cabrera a la sortida d’un córner (63’). Aquesta diana ha donat ales als periquitos, que han continuat generant ocasions clares, com un xut des de la frontal de Braithwaite que ha marxat lleugerament desviat (72’). Joan García ha tornat a salvar l’empat fent-se gran davant Colombatto, que es quedava tot sol. En els últims compassos del matx, l’Espanyol, endreçat al darrere, no ha concedit pràcticament res i ha sabut resistir i patir per sumar una victòria importantíssima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.