Espanyol

Manolo González: “Remuntar un partit amb un rival com aquest i amb les baixes que teníem, té molt mèrit”

El tècnic de l’Espanyol, Manolo González, ha comparegut en roda de premsa després de la victòria contra l’Oviedo (2-1) amb gols de Braithwaite i Cabrera. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Tres punts importants

“Molt content, tenint en compte que venia un rival complicat i amb una dinàmica bona. Content, orgullós, però empipat per les accions a pilota aturada. Per sort, ho hem pogut arreglar i ens hem endut els tres punts”.

Oviedo, superior en la primera part

“L’equip no ha començat malament, però ens ha costat trobar el joc. Penso que remuntar un partit, amb un rival com aquest i amb les baixes que teníem, té molt mèrit”

Quin paper juga l’aspecte mental

“L’estat anímic seria un altre de diferent si els partits que hem empatat els haguéssim guanyat. No guanyar fa que no tinguis aquesta confiança que et dona un bon resultat. La confiança la trobes en el joc o guanyant partits, no hi ha més. Hem d’intentar guanyar l’Amorebieta, i que aquesta confiança ens doni per arribar a un ascens directe, que és complicat, o un play-off en el millor moment.

Sempre és important guanyar, i en aquest cas encara més”.

Què li ha agradat més de l’equip?

“L’equip, perdent, s’ha aixecat. Ha tingut caràcter, i ara hem d’intentar guanyar els dos partits que queden i apurar totes les opcions que tinguem. Ara cal ser un equip segur, que defensi bé i que costi molt guanyar-lo”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)