Espanyol

Sergi Gómez: “Tenim molta sort de tenir l’afició que tenim”

L’Espanyol va aconseguir una victòria crucial davant l’Oviedo (2-1) a l’RCDE Stadium. Aquest triomf permet als blanc-i-blaus mantenir les seves aspiracions d’ascens ben vives. Després del partit, els jugadors Sergi Gómez i Antoniu Roca van compartir les seves impressions sobre la importància de la victòria, el paper clau de l’afició en aquest èxit i i les seves perspectives de cara als partits restants.

Un partit molt patit

Sergi Gómez va destacar les dificultats que van afrontar durant el partit, especialment en les jugades a pilota aturada: “S’ha posat el partit complicat des del principi, el rival ens ha generat molts problemes a pilota aturada. L’ equip ha fet un pas endavant i gràcies a les ganes, l’ambició i, sobretot, la gent que ens anima hem aconseguit donar-li volta i guanyar”.

Antoniu Roca va fer una valoració similar, reconeixent els moments complicats però posant èmfasi en la solidesa defensiva de l’equip: “Faig una valoració positiva, el resultat és bo i crec que l’equip ha estat correcte en totes les fases. Sí que hi ha hagut trams complicats i el rival ens ha generat molt sobretot a pilota aturada, però hem estat contundents allà i al final hem pogut treure els tres punts”.

El paper de l’afició

Tots dos jugadors van coincidir en subratllar la importància de l’afició en aquesta victòria. Sergi Gómez va lloar el suport incondicional dels seguidors: “Tenim molta sort de tenir la gent que tenim, l’afició que tenim. Un cop més avui han demostrat que estan a mort amb nosaltres i animo a que sigui així fins a final de temporada”.

Antoniu Roca va afegir que el suport de l’afició va ser fonamental per aconseguir els tres punts: “Lo important avui era treure els tres punts aquí a casa, la gent ens ha donat el seu suport i no se li pot recriminar res. L’ únic que se li demana és que continuï així, que l’últim partit a casa vinguin els màxims possibles a donar-nos suport com avui i nosaltres ho donarem tot”.

Perspectives de futur

Mirant cap al futur, Sergi Gómez va posar èmfasi en la importància de mantenir la mentalitat guanyadora per afrontar els propers reptes: “Un altre partit molt important, hem de pensar-ho així. Hem de guanyar els dos partits que queden i, si la cosa surt bé, aconseguir el que tant volem”.

Antoniu Roca, per la seva part, va destacar la seva satisfacció personal per la seva primera titularitat i va assegurar que l’equip està preparat per a les dues “finals” que resten: “Primera titularitat, molt content en aquest aspecte. M’he sentit super bé, els companys m’ho han posat molt fàcil i tinc molt bones sensacions. Ara, a per aquestes dues finals que queden.”

Amb aquesta victòria, l’Espanyol es manté ferm en la seva lluita per l’ascens –amb poques esperances, això sí, d’assolir-lo per la via directa–, esperant comptar amb el suport incondicional de l’afició en els dos partits decisius que queden per finalitzar la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)