Espanyol

Joan García: “Amb dues victòries tenim opcions de pujar de manera directa”

El porter de l’Espanyol Joan García va ser un dels grans protagonistes del darrer duel contra l’Oviedo, amb un parell d’intervencions de molt mèrit que van ser decisives perquè els blanc-i-blaus sumessin una victòria vital per continuar vius en la seva lluita per pujar a primera divisió. Aquest matí, Joan García, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en roda de premsa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Què es pot esperar de l’equip aquestes dues darreres jornades?

“Tots ho tenim molt clar. Sabem que les opcions per pujar directe passen per guanyar els dos partits, i així serà. Aquest cap de setmana anirem amb tot. Intentarem fer el pla de partit que hem plantejat perquè creiem que d’aquesta manera estarem més a prop de la victòria”.

Com ha estat la setmana després de la victòria contra l’Oviedo?

“La setmana molt bé. Venint d’una victòria, la setmana es fa una mica més amena i es treballa millor. L’Amorebieta és un equip que arriba amb una molt bona ratxa aquesta segona volta i que està amb opcions de poder mantenir la categoria. Saben que la permanència passa per guanyar-nos a nosaltres. Per això, ens esperem un equip molt sòlid, amb moltes ganes i intensitat, i que intentarà aprofitar les opcions que tingui”.

El seu paper a l’equip

“M’estic sentint molt còmode, i crec que això fa que ho transmeti a la resta de l’equip. Molt content per com m’estic sentint i que d’aquesta manera pugui ajudar a l’equip”.

Pressió?

“Tenim molt clar el que volem, el que necessitem per aconseguir l’objectiu. Pressió no. És un partit igual d’important que els últims”.

Menys gols rebuts

“Des de l’arribada de Manolo estem millorant els números quant a les ocasions que ens creen. És un conjunt de tot l’equip. Estem convençuts de com hem de defensar i ens atrevim a saltar a camp rival. Això ens ajuda a mi com a porter i a la línia defensiva a tenir més confiança. Amb la defensa i tot l’equip m’estic sentint molt còmode”.

Creu en l’ascens directe?

“Tenim molt clar que fins que tinguem opcions d’aconseguir l’ascens directe, lluitarem per això. Tenim molt clar el què hem de fer, que és guanyar aquests dos partits i esperar que els altres equips no puntuïn. Amb dues victòries tenim opcions de pujar directes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)