Espanyol

Manolo González: “Hem de saber gestionar i llegir bé el partit”

El tècnic de l’Espanyol, Manolo González, va comparèixer ahir en la roda de premsa prèvia al duel que el seu equip disputarà al camp de l’Amorebieta, un conjunt que lluita per sortir de la zona del descens però que en els últims partits ha lligat resultats positius per tenir opcions de salvació.

Amorebieta

“Ve de fer un tram final molt bo i al seu camp són un equip dificultós. És un partit de necessitats, hem de ser llestos i intentar avançar-nos en el marcador, tenir cap i estar atent als petits detalls”.

Planificació final curs

“Només penso en pujar en els dos partits que queden. Veurem què passa i hem de ser positius. Hem de vèncer els dos partits i que l’equip faci un pas endavant”.

Rivals part baixa

“Crec que en els moments. Ells estan a baix però vénen fent bé les coses. Tenim necessitat de guanyar però ells també. Depèn el resultat, potser un empat no els hi serveix i hem de llegir bé aquests moments que es presentaran en un partit que serà llarg.”

Pressió

“Aquí no es resta pressió mai. La pressió és de pujar i està allà. Hem de saber conviure amb això i ja està. Hem de saber jugar el partit, és un matx de la jornada 41 no de la 2. S’han de dominar els nervis i no cometre errades que ens facin perdre els tres punts”.

Braithwaite

“M’agradaria contestar però mentre tinguem opcions reals de pujar directe no pensarem en res més. No contemplem jugar més de dos partits, ni ho fa la plantilla ni ho fa el club”.

Rival perillós

“Tots els rivals ho són. Un equip que vingui a l’Stage Front sense pressió és igual de perillós. Vénen a un camp que agrada jugar, que si perds no passa res i surts motivat. Els partits d’aquesta lliga són igualats tots sense excepció”.

Guanyar sí o sí

“Ho hem de fer sempre si volem tenir opcions de pujar. Cada partit té els seus condicionants però estem preparats”

Canvis tàctics

“Sempre que canviem un sistema és perquè l’hem treballat durant la setmana, sinó seria de bojos. Quan ho hem fet l’equip s’ha adaptat bé”.

Importància de la posició

“Només miro quedar primer o segon. Res més i és el que tenim fixat en la ment de tots. Si no es dona ja pensarem en això”.

Pilota aturada

“Cal analitzar-ho tot. L’altre dia l’equip que surt a nivell d’alçada no era l’habitual. Vam perdre centímetres per les baixes”.

El tècnic ha donat una convocatòria de 24 futbolistes en la qual no hi ha Jofre Carreras, Pol Lozano, Víctor Ruiz i Gragera. Tot i entrenar a un ritme menor ahir, Sergi Gómez ha acabat entrant a la llista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)