Espanyol

Manolo González: “L’objectiu és la tercera posició”

El tècnic blanc-i-blau, que ha reconegut que no pujar seria un fracàs, ha atès els mitjans de comunicació després de l’empat a Lezama (0-0) que priva l’Espanyol de l’ascens directe

L’entrenador de l’Espanyol, Manolo González, ha atès els mitjans de comunicació després de veure com el seu equip no ha passat de l’empat davant l’Amorebieta (0-0) i haurà d’afrontar amb resignació el ’play-off’ per obtenir el retorn a primera divisió.

“En cas de guanyar, teníem opcions de continuar aspirant al segon lloc, sempre que es donessin els resultats que necessitàvem, però no ha passat ni una cosa ni l’altra. Em sap greu que malgrat haver dominat i haver generat arribades, ens tornem a quedar sense marcar. Això em preocupa”.

“A la primera part hem tingut opcions força clares d’obrir el partit, però no les hem aprofitat i això ha donat vida al rival, que està completant una bona segona volta i que li valia l’empat per arribar amb opcions de salvar-se fins al final. Hauríem d’haver guanyat, però ens ha faltat més d’encert en l’última passada i la rematada”.

“Hem arribat diverses vegades per fora, sobretot amb Pere Milla, i hem generat situacions de perill. En circumstàncies normals, pel nivell dels nostres jugadors, alguna hauria d’haver estat gol, però no l’hem trobat”.

“Hem de quedar tercers. Volem guanyar contra el Cartagena i esperem que l’Eibar perdi. La tercera posició dona un cert avantatge de cara al ’play-off’. No em puc queixar de com han competit els jugadors. Tot i la manca d’encert, han corregut i han defensat. Hem d’incidir en millorar l’efectivitat i en la pilota aturada”.

“Si no pugem, serà un fracàs. L’objectiu final és l’ascens i encara hi som a temps. Ens tocarà patir i lluitar més. Volem tirar endavant els cinc partits que, en principi, ens queden”.

“No sabem si Braithwaite anirà convocat amb Dinamarca, com tampoc en el cas de Keidi Bare amb Albània. En Martin està preseleccionat, però no ens podem avançar a una situació que encara no s’ha produït”.

“El resultat és el més important, però hi ha hagut partits, com avui, que l’equip ha merescut més. Hem buscat alternatives amb l’entrada de Keita Baldé. Brian Oliván arrossegava molèsties al pubis. Els canvis no han tingut l’efecte desitjat”.

“Víctor Ruiz té dolor al dit del peu i no sabem l’abast de la lesió. Sergi Gómez ha tingut febre al llarg de la setmana. Hem buscat treure l’equip més ofensiu possible per guanyar. Necessitem a tots els futbolistes de cara al ’play-off’”.

“Marxo orgullós de l’esforç, però insatisfet del resultat. Ens està costant tenir encert en els últims metres. Estem buscant solucions, amb canvis de jugadors i de sistemes, però ens costa molt obrir la llauna, i això ho complica tot. Haver-ho aconseguit avui ens hauria ajudat molt perquè l’Amorebieta s’hauria hagut d’obrir i el partit hauria canviat radicalment”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)