Espanyol

«D'aquest equip se'n parlarà»

Sánchez Llibre detecta molta il·lusió entre l'afició pels fitxatges d'enguany

Afirma que tenen una gran plantilla i que la copa és un dels objectius

El 10è Esmorzar Mariner traspua eufòria controlada entre els 300 assistents

Una sensació d'eufòria controlada traspuava ahir en la reunió de socis convocada per la Penya Pericos de Vilassar en el 10è Esmorzar Mariner. Davant uns 300 seguidors, que van gaudir de sardines, musclos i marmitako de tonyina, el president espanyolista, Daniel Sánchez Llibre, va assegurar que enguany l'Espanyol té molt bon equip. «Crec, no, afirmo que tenim una bona plantilla per fer un campionat digne. Estic convençut que se'n parlarà d'aquest equip.» El màxim mandatari espera molt d'aquest conjunt com tots els espanyolistes, ja que els fitxatges fets han generat un corrent d'il·lusió com feia anys que no es veia. «Pel que veig la gent està contenta i molt il·lusionada», explicava el president.

L'empresari vilassarenc va ressaltar la importància d'aquestes trobades amb els socis perquè «ajuden molt a fer espanyolisme», i va felicitar els presidents de les penyes per organitzar aquestes trobades.

Sánchez Llibre va estar acompanyat pel seu germà, el diputat d'Unió Josep Sánchez Llibre; el vicepresident Ramon Condal; el conseller Josep Maria Bertomeu; el conseller delegat, Joan Collet, i el president de la federació de penyes, Alberto Ariza. El president no va parlar del seu relleu a la presidència. «No toca, fins a la junta general no diré res», explicava al costat de Ramon Condal, el principal candidat a substituir-lo.

La copa i els porters.

Fa uns dies Mauricio Pochettino va assenyalar la copa del Rei com una de les vies per jugar la temporada vinent a Europa. Ahir el president va refermar aquesta idea. «La copa està feta a la mida dels equips com l'Espanyol, de la classe mitjana alta. No en va en els últims 10 anys els anomenats grans l'han guanyat molt poques vegades.»

Preguntat pel debat que s'està generant al voltant de la titularitat a la porteria, Sánchez Llibre considera que aquest debat vol dir que la porteria està ben coberta. «Estic content amb aquest debat. Tant Kameni com Cristian poden ser titulars, tant de bo tinguéssim aquest debat en totes les posicions del camp, això voldria dir que la competència seria màxima i l'equip hi sortiria guanyant.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)