Espanyol

Duscher i Chica fan autocrítica sense embuts

Aldo Duscher, que debutava en partit oficial a Vila-real ha fet una doble lectura de l'actuació del seu equip a Vila-real. D'una banda, valora com un segell a mantenir la capacitat de l'equip per anar a buscar els partits, tot destacant els primers 20 minuts. Per una altra, va trobar a faltar continuïtat en el joc: «Hem de tractar de controlar més el joc, de no abaixar el pistó en la pressió a dalt i, sobretot, mirar que l'equip no es desordeni.»

Javi Chica, que va ser expulsat a pocs minuts del final, admet que va ser un cop psicològic tenir el partit a les mans al principi i veure com s'escapava de sobte. «Vam dominar, vam tenir molt bones ocasions i ells amb molt poc van fer dos gols. Tot això ens va afectar psicològicament.» Quant a l'actuació d'Iturralde González, es va lamentar de la persecució que rep l'equip amb el basc: «L'expulsió se l'hauria pogut haver estalviat. Anàvem 4-0 i estàvem trastocats.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)