Espanyol

Que Cornellà-el Prat us guiï

L'Espanyol està obligat a rescabalar-se amb el suport de la seva afició

Sergio García liderarà l'atac en un equip on hi haurà dos canvis obligats

L'Almeria, amb un perfil brasiler, disposat a obtenir la seva primera victòria

Dolgut per la repassada de Vila-real, l'Espanyol vol rescabalar-se amb un triomf contra l'Almeria. Per això disposa del factor camp al seu favor i de l'obligació de netejar la seva imatge davant l'afició en un estadi talismà que sempre dóna ales a l'equip perquè tregui el millor que porta a dins. Cornellà-el Prat, on l'equip va aconseguir 33 dels 44 punts en joc la temporada passada, els ha de guiar a la victòria per recuperar les bones sensacions del debut de la lliga i per guanyar temps a l'hora de millorar els desajustos en la faceta defensiva, on les assignatures pendents són cohesionar la parella Forlín-Víctor Ruiz i que Duscher entri en la mecànica de joc. Més enllà d'aquests factors, el mental i el futbolístic, que l'equip ha treballat a fons aquesta setmana, l'absència d'Osvaldo deixa una ombra de dubte sobre el comportament ofensiu de l'equip sense el seu golejador. És aquí on surt a escena Sergio García, un futbolista que té una gran oportunitat per ficar-se l'afició a la butxaca. El del Bon Pastor serà titular en un equip amb només dos canvis en relació amb el de Vila-real. Ernesto Galán ocuparà la posició del sancionat Chica i Sergio García, la d'Osvaldo.

L'Almeria de Lillo, que recupera l'exespanyolista Carlos Garcia i Kalu Uche i perd per lesió Goitom, busca la seva primera victòria de la temporada, ja que acumula dos empats: un a Pamplona i un altre a casa contra la Real Sociedad. L'equip andalús té unes bones estadístiques contra l'Espanyol, però Lillo, com a tècnic d'altres equips, no li ha anat gens bé al feu blanc-i-blau.

Mateix model, diferent disseny.

S'enfronten dos equips amb un mateix perfil: l'ambició perquè tots dos volen atacar amb defenses avançades, però amb diferents dissenys. Especialment significatiu és el sistema de joc que Juan Manuel Lillo ha posat en pràctica aquesta temporada. L'Almeria juga amb tres centrals, quatre migcampistes i tres davanters, en un estil molt brasiler i singular en la lliga espanyola. Amb aquest dibuix tàctic persegueix la superioritat en el mig del camp quan el rival té la pilota i molta associació quan la recupera. Amb tot, encara està en el procés d'implantació d'un sistema que requereix molta concentració al darrere. Les dues disposicions asseguren garbuix al mig del camp i una lluita aferrissada pel control del partit. El dinamisme dels dos conjunts assegura una tarda de futbol interessant.

ESPANYOL-ALMERIA

ESPANYOL:
Kameni, Galán, Forlín, Víctor Ruiz, David Garcia, Duscher, Javi Márquez, Luis García, Verdú, Callejón i Sergio García.
ALMERIA:
Diego Alves, Carlos García, Acasiete, Jakobsen, Bernardello, Valeri, M'Bami, Fabián Vargas, Crusat, Ulloa i Piatti.
ÀRBITRE:
Teixeira Vitienes (col·legi cantàbric).
ESTADI:
Cornellà-el Prat, 18.00 hores (Gol TV).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)