Espanyol

L'Espanyol juga a Mallorca amb la idea de posar fi a 173 dies de sequera

L'Espanyol té una altra oportunitat per guanyar fora de Cornellà-el Prat

Els de Pochettino ni han puntuat ni han marcat de visitants des del 25 d'abril

Visiten el Mallorca de Laudrup, que fins ara està invicte al seu estadi

L'Espanyol té una altra oportunitat avui a Palma de puntuar com a visitant, cosa que no aconsegueix des del passat 25 d'abril, en la visita a l'Almeria (0-1), en el partit corresponent a la jornada 34 de la temporada passada.

L'equip de Mauricio Pochettino funciona a la perfecció a Cornellà-el Prat, on ha obtingut els nou punts que ha disputat fins ara aquest curs. El conjunt blanc-i-blau, juntament el Real Madrid i el Vila-real, és l'únic equip de la categoria que no ha deixat escapar cap punt com a local. Els de Pochettino, però, no han esgarrapat cap punt en els tres partits que han disputat lluny de Barcelona, un demèrit que tant sols comparteixen amb l'Osasuna. L'Espanyol vol posar avui punt final a una estadística decebedora que ja s'allarga 173 dies. Aquest és el nombre de dies que han passat des del darrer matx en què l'equip blanc-i-blau va pescar algun punt a camp contrari. Des de llavors ha jugat cinc partits fora de casa, contra el Saragossa i el Mallorca –el curs passat– i el Vila-real, el Real Madrid i Real Sociedad –aquest curs– i ni ha puntuat ni ha estat capaç de marcar cap gol.

A l'assignatura pendent de guanyar en un desplaçament s'hi afegeix avui el repte de fer-ho a Palma. L'Espanyol només ha guanyat dues vegades a Mallorca dels 23 cops que hi ha jugat. L'última vegada que va aconseguir-ho va ser fa deu temporades i des de llavors ha encaixat 8 derrotes i ha obtingut dos empats. Per tractar de posar fi a aquest malson com a equip visitant, el tècnic blanc-i-blau haurà de fer dos canvis obligats respecte al darrer partit de lliga jugat a Anoeta: la presència de Cristian Álvarez sota pals a causa dels problemes físics de Kameni i la titularitat de Javi Chica al lateral dret forçada per la lesió de Galán, que a Sant Sebastià havia estat titular. Mauricio Pochettino recupera per a aquest partit homes d'atac com ara Sergio García i Jesús Dátolo, que aquesta setmana han rebut l'alta mèdica. Probablement tots dos començaran el matx des de la banqueta, tot i que el davanter del Bon Pastor podria fer-se seu un lloc, en detriment de Joan Verdú, a la mitja punta.

El Mallorca de Michael Laudrup, per la seva banda, afronta el partit amb la moral pels núvols. En la primera jornada va empatar contra el Madrid i ara acaba d'empatar al Camp Nou. Alhora, està invicte a l'Iberostar Estadi, amb 7 punts de 9 possibles, i té a disposició tota la plantilla, a excepció del capità Nunes.

MALLORCA:

Aouate, Ratinho, Martí Crespí, Ramis, Ayoze, Nsue, Martí, João Víctor, Castro, De Guzmán i Cavenaghi.
ESPANYOL:
Cristian Álvarez, Chica, Forlín, Víctor Ruiz, David Garcia, Duscher, Javi Márquez, Verdú, Luis García, Callejón i Osvaldo.
HORA:
17.00 (PPV).
ESTADI:
Iberostar.
ÀRBITRE:
Iglesias Villanueva (Col·legi gallec).


Cristian actuarà sota pals per la lesió de Kameni i Sergio García i Dátolo podran reaparèixer

Dinu i Raúl Rodríguez, en la convocatòria; Coro queda a casa

Les baixes de Kameni, Galán, Mattioni, Iván Alonso i De la Peña per lesió i l'absència de Jordi Amat, convocat amb la selecció estatal sub-19, han obligat Mauricio Pochettino a mirar un altre cop al filial i completar la convocatòria amb dos futbolistes del segon equip blanc-i-blau. Dinu, el porter romanès, cobrirà la baixa del camerunès, mentre que el central Raúl Rodríguez viatja per completar la quota de defensors. La necessitat d'haver de convocar un porter i un defensa i la recuperació de Dátolo i Sergio García han propiciat que Coro, David López i Manu Molina, presents en la darrera convocatòria, hagin saltat de la llista. L'absència del banyolí, curiosament, arriba una jornada després d'haver jugat els seus primers minuts de la temporada, en el darrer partit a Anoeta. David López i Manu Molina jugaran avui amb el filial en la visita al camp del Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)