Espanyol

Pochettino: «Volem manar al camp i guanyar»

Pochettino creu que ha arribat l'hora de «trencar estadístiques» a Mallorca i traduir el bon joc desplegat a domicili en gols i punts

Per Mauricio Pochettino, ha arribat l'hora d'una vegada per sempre de traduir el domini del seu equip en victòries. Pel tècnic argentí de l'Espanyol, al seu equip només li falta traduir el seu bon joc en el marcador en els partits a domicili com ho fa a Cornellà-el Prat. «Fora de casa ens ha faltat una mica de sort, perquè, deixant de banda el partit del Bernabéu, tant a Vila-real com a Sant Sebastià, el jugador més destacat sempre va ser el porter rival. Per això dic que si en els primers minuts al Madrigal haguéssim encertat ara estaríem parlant d'un altre resultat i tot hauria canviat. De totes maneres, esperem que demà sigui un camp propici perquè tinguem aquest encert que no hem tingut altres vegades.» Pochettino també és conscient que els seus jugadors «han de trencar les estadístiques» en un camp històricament maleït. En aquest sentit, veure que el futbol desplegat i les ocasions generen algun punt seria fer un pas endavant. «Hem de continuar amb la bona producció futbolística i crear les mateixes ocasions. Un empat? Pot ser positiu, però això no vol dir que el busquem. Depenent del que succeeixi durant els 90 minuts, ja es veurà. Insisteixo que és un escenari del qual hem de tornar satisfets del joc, però també amb alguna cosa positiva.» El tècnic reitera la filosofia una vegada i una altra així com la seva fe cega en els seus jugadors: «Sóc molt positiu i veig que demà podem fer un bon partit. Volem manar al camp i si aconseguim ser millors que el Mallorca tindrem possibilitats de guanyar.»

Pochettino, que assegura que l'aturada de lliga li ha permès «corregir i millorar coses en l'equip», veu en el tècnic rival un entrenador amb «carisma» i el Mallorca com «un equip que al seu camp se sent molt còmode i amb jugadors joves, dinàmics i perillosos».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)