Espanyol

A Nàpols ja esperen Víctor Ruiz

L'Espanyol ja ha tancat la venda de Víctor Ruiz al club italià per 6 milions

El central, tot i que falta l'examen mèdic i la firma, jugarà 5 anys al «calcio»

L'entitat catalana obté el cent per cent dels drets de Jesús Dátolo

Finalment va ser ahir a la tarda quan l'Espanyol i el Nàpols van tancar la venda de Víctor Ruiz al conjunt italià. Malgrat que al migdia es va especular que una possible venda de l'espanyolista Jesús Dátolo al Grêmio de Porto Alegre podria afegir un altre capítol a la negociació, finalment la venda del central blanc-i-blau es va tancar tal com des del primer dia estava previst i tal com s'havia anat informant en aquest diari. El Nàpols aconsegueix Víctor Ruiz en propietat a canvi d'una xifra propera als sis milions d'euros i la cessió a l'Espanyol de tots els drets de l'argentí Dátolo, que fins ahir jugava prestat a l'equip blanc-i-blau fins al final de la temporada. Així mateix, l'Espanyol hauria d'abonar al club italià el 50% dels drets del futbolista argentí en cas que aquest fos traspassat.

Amb aquesta operació, l'Espanyol s'assegura una bona injecció econòmica, ja que el club italià abonarà al comptat la quantitat i Víctor Ruiz, per la seva part, farà realitat la seva condició indispensable de marxar a un conjunt que jugarà la propera temporada la lliga de campions. Així mateix, el central d'Esplugues de Llobregat veurà multiplicats els seus emoluments en signar un contracte que el lligarà al conjunt napolità durant cinc temporades a raó d'un milió d'euros nets per campanya.

Un cop signat tot l'acord, Víctor Ruiz s'acomiada avui dels seus companys i posa rumb cap a Itàlia aquesta tarda per passar la pertinent revisió mèdica i signar el nou contracte, els únics tràmits que falten. Ho farà després d'haver jugat un total de 41 partits amb el primer equip de l'Espanyol –38 de lliga i 3 de copa del Rei– des que va debutar en l'elit el 6 de desembre del 2009 a Cornellà-el Prat contra el Racing de Santander.

Dídac, reclamat des d'Itàlia.

A les oficines del club també ha arribat l'interès des d'Itàlia per Dídac Vilà, segons va informar ahir RAC1. En concret, el Milan s'ha dirigit als dirigents blanc-i-blaus per preguntar preu pel lateral esquerre. En els plans del club català, però, només està prevista una venda, en aquest cas la de Víctor Ruiz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)