Espanyol

ESPANYOL

Osvaldo val 25 milions

L'Espanyol considera irrisòria l'oferta de 12 milions de l'Atlético

Demana 20 quilos i l'adquisició de Raúl García o Mario Suárez

L'Espanyol es manté ferm i decidit a no deixar marxar Daniel Osvaldo si no arriba una oferta que superi els 20 milions d'euros. La força de la seva decisió rau en la convicció que el preu de mercat del futbolista, que té una clàusula de rescissió de 30 milions, és superior a aquesta quantitat i no obrirà la negociació amb quantitats inferiors. Malgrat que la seva venda facilitaria el flux econòmic de l'entitat, seria una decisió altament impopular que, a més, debilitaria considerablement el potencial de l'equip de Mauricio Pochettino. Tanmateix, el club faria un pas endavant important pel que fa al seu posicionament en el mercat futbolístic. Amb el no rotund a l'oferta de 12 milions d'euros presentada dijous per l'Atlético de Madrid, ja que la considerava irrisòria, l'Espanyol ha fet el primer pas per valorar com cal els seus futbolistes. Tot un avís per a navegants. Pel que fa al futbolista, ja ha manifestat al club que la seva intenció és quedar-se després de comprovar la devoció que els periquitos senten per ell. L'Espanyol va respondre al club colchonero que el preu d'Osvaldo és de 20 milions d'euros més un futbolista en propietat valorat en uns cinc milions d'euros. En aquest sentit, els noms de Mario Suárez i Raúl García encaixarien perfectament en l'operació, ja que es tracta de dos jugadors que podrien ocupar la posició que queda per completar en la plantilla per al centre del camp. Els responsables del club espanyolista entenen que els objectius del club madrileny per cobrir la vacant del Kun Agüero són futbolistes del mateix nivell que Osvaldo. Falcao (Porto), Rossi (Vila-real) i Rondón (Màlaga) són els altres candidats. El club portuguès i el de la Plana Baixa demanen, respectivament, 45 i 40 milions d'euros pels seus futbolistes, mentre que l'Atlético de Madrid ja hauria ofert al Màlaga 20 milions pel punta veneçolà.

A l'Espanyol s'han acabat els temps de les rebaixes. Des del president fins al cos tècnic tots van a l'una. Osvaldo no es ven si no és per més de 20 milions.

Javi Márquez i Raúl Rodríguez, cara i creu

M. RAYMUNDO

Javi Márquez, que des de feia mesos estava negociant una millora de contracte i una ampliació més enllà del que té ara fins al 2013, va trencar el seu silenci per tranquil·litzar l'afició. «No hem arribat a un acord, però em queden dos anys i espero continuar aquí. Ja hi haurà temps per negociar, però no he pensat marxar d'aquest club. Espero complir-los i estar aquí molt més temps. L'Espanyol és la meva prioritat.» Mentre Javi Márquez pronunciava aquestes paraules, als despatxos de Sant Adrià, el jugador del filial Raúl Rodríguez rebia la proposta de millora contractual i ser a tots els efectes membre del primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)