Espanyol

Planes rep l'oferiment dels germans Dos Santos

Jonathan és del Barça. S'estudia la possibilitat d'incorporar els dos futbolistes, que per qualitat i posició ajudarien a millorar el nivell

La direcció esportiva de l'Espanyol estudia aquests dies l'oferiment que ha arribat al despatx del director esportiu Ramon Planes dels germans Dos Santos. A l'interès esportiu que ha despertat entre els tècnics, en tractar-se de dos jugadors de qualitat, joves i que ocupen les posicions que necessita reforçar l'equip – especialment si marxa Osvaldo–, s'hi contraposa la situació contractual dels dos futbolistes formats al planter del Barça. Giovanni dos Santos, el davanter, que juga al Tottenham després d'haver-ho fet en equips com ara el Barça i el Racing, no és feliç perquè no disposa dels minuts que voldria, mentre que el petit, Jonathan, té contracte en vigor amb el Barça, però no es descarta que el rescindeixi ateses les conseqüències del vergonyós episodi que va protagonitzar en una concentració de Mèxic abans de disputar la copa Amèrica. La viabilitat de les dues operacions dependrà de les condicions dels fitxatges. Ara per ara, l'Espanyol només estaria disposat a fitxar Giovanni en qualitat de cedit amb una opció de compra, mentre que a Jonathan només l'incorporaria si fos en qualitat d'agent lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)