Espanyol

Carregats d'il·lusions

Coutinho i Uche deixen palesa la seva il·lusió d'haver fitxat per l'Espanyol

El brasiler confessa que ha triat el 23 perquè és un fan de Michael Jordan

L'Espanyol respira il·lusió per tots els cantons després dels tres fitxatges que han reforçat l'equip en aquest mercat d'hivern. Un context molt diferent al de fa un any, quan marxaven Víctor Ruiz i Dídac Vilà per les urgències econòmiques. “Hem estat aquí en altres mesos de gener i per criteris econòmics havíem de prendre decisions que no eren agradables. Aquest gener, amb aquestes tres incorporacions, el consell d'administració ha fet un esforç amb aquests tres jugadors i amb això volem demostrar que el club té una gran projecció i vol ser molt més ambiciós”, recordava el conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, que entrava instants abans a l'auditori de Cornellà amb un ampli somriure junt amb el director esportiu, Ramon Planes, que compartia la mateixa línia de distensió conscient de la feina ben feta. Al bell mig de tots dos es plantaven Philippe Coutinho i Kalu Uche, dos dels tres fitxatges que ha concretat l'Espanyol en aquest mercat. Semblaven dos col·legials bocabadats. Eren feliços i no era per a menys. El brasiler deixava l'Inter, en el qual era un zero a l'esquerra per a Ranieri, per fer el que més li agrada: gaudir del futbol i disputar els Jocs Olímpics. “Sóc un jugador a qui li agrada estar en contacte amb la pilota i veient el joc de l'Espanyol crec que podré ajudar”, confessava el qui sap que necessita accelerar la seva adaptació, ja que només disposa de sis mesos de cessió a l'Espanyol. “Sóc un jugador molt ràpid en atac i la meva missió és ajudar els atacants a fer gols”, es definia Coutinho. Una peça cobejada en el mercat, però l'Espanyol se'l va emportar. “Sabien des que es va obrir el mercat que Coutinho podria sortir cedit de l'Inter per tenir minuts. Van treballar en silenci i van estar damunt d'aquesta possibilitat, que va acabant concretant-se”, deia Planes. Coutinho portarà el dorsal 23. Un fet gens casual. “L'he agafat perquè sóc molt fan de Michael Jordan”, revelava.

La il·lusió d'Uche, que va militar al filial de l'Espanyol el 2000/01, encara era més eloqüent després de sortir del Neuchâtel en fallida. “Quan vaig estar a l'Espanyol era un nen, però van ser moments molt feliços i ara estic molt content de tornar, perquè aquest és un gran club. Sé com funciona i és un equip que m'agrada molt”, explicava el nigerià. Uche, que es va entrenar junt amb Coutinho per primera vegada al matí a Sant Adrià, va assegurar que el grup “és una gran família” que l'ha rebut “amb els braços oberts”. En tot cas, el davanter no es veu com a titular. “Sé que vinc a un equip fet i nosaltres venim a aportar el nostre gra de sorra i tenir la nostra oportunitat”, va concloure.

PHILIPPE COUTINHO

Sóc un jugador molt ràpid en atac i la meva missió és ajudar els atacants a fer gols

KALU UCHE

Estic molt content de tornar, perquè aquest és un gran club, el conec bé i sé com funciona

JOAN COLLET

Amb aquests tres jugadors volem demostrar que tenim una gran ambició

PHILIPPE COUTINHO

M'agrada estar en contacte amb la pilota i, veient el joc de l'Espanyol, crec que puc ajudar

Planes evita parlar d'Europa com a objectiu final

El director esportiu, Ramon Planes, va dissipar l'eufòria que s'ha creat a l'entorn de l'equip després de l'arribada dels tres nous fixatges. Una situació normal en un club ciclotímic com l'Espanyol més val apuntar cap a la prudència perquè no et tirin a sobre l'hemeroteca en qüestió de mesos. “Parlar d'Europa i posar pressió a la plantilla no és el correcte. Aquest és un equip molt jove i aquestes incorporacions vénen a apuntalar-lo. El campionat ens posarà realment on hem d'estar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)