Espanyol

“Som molt conscients de tot el que ens hi juguem”

La setmana clau. Pochettino espera poder derrotar el Racing i començar amb bon peu la setmana que podria definir l'objectiu real pel qual hauria de lluitar l'Espanyol fins a final de curs

Mauricio Pochettino no amaga que el seu equip afronta la setmana més important de la temporada. Tres partits en set dies en què l'equip podrà treure conclusions i fixar les seves aspiracions reals. El tècnic, però, perquè la setmana no s'espatlli, té clar que tots els esforços i els cinc sentits s'han de centrar en el duel d'aquest vespre. L'entrenador i els seus jugadors saben que són fonamentals els tres punts d'avui per continuar somiant amb ple dret en Europa. “El grup és molt conscient del que ens hi juguem i del que tenim al davant”, sosté Pochettino. “No he vist relaxació després de la golejada i sabem que tenim una oportunitat per reivindicar-nos i confirmar les bones sensacions”, sosté. És conscient que arriba el tram decisiu del curs però, per poder treure bona nota al final, s'ha de desbancar el rival d'avui: “Ara només pensem en el Racing.” “Les últimes 10 jornades determinen la posició final, però no tenim cap altre remei que pensar en el Racing, anar pas a pas i treure'n un bon resultat”, explica el tècnic. Amb tot, va remarcar la importància de la setmana: “Ens hi juguem nou punts que poden marcar la nostra posició a la taula, perquè tot està molt equilibrat.” Finalment, va celebrar la tornada de Raúl Rodríguez, que ha accelerat la recuperació: “Ja fa deu entrenaments que és amb el grup, i estem avaluant coses per veure com respon.” “És evident que ara vénen tres partits seguits i tots els jugadors seran importants”, conclou. El tècnic sosté que el Racing exigirà “intensitat i treball els 90 minuts”. Va indicar que té “referències del seu nou tècnic pel que va fer al Recre” i va avisar que el rival serà perillós perquè necessita els tres punts en la lluita per la salvació.

L'ÚLTIM TRIOMF

No hi ha relaxació després de la golejada; volem continuar amb les bones sensacions

DOSIFICAR

En aquests set dies vénen tres partits seguits i tots els jugadors seran importants
Els propers nou punts poden marcar la posició a la taula, perquè està tot molt equilibrat

Els elogis de Laureano Ruiz

Laureano Ruiz, un dels homes que va impulsar la tasca en el planter del Barça i que va fomentar la cultura del futbol de toc, va comparar el joc de l'Espanyol amb el del Barça. Ho va fer en la seva anàlisi a El Diario Montañés després de la victòria dels blanc-i-blaus en el partit de la primera volta a Santander: “L'Espanyol, amb un joc de toc, va ser un Barça pàl·lid, però va controlar la pilota, la va moure amb sentit (sempre amb un 4-2-3-1) i Verdú, Sergio, Dídac i Romaric es van moure amb absoluta llibertat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)