Espanyol

La felicitat eterna de Coutinho

El brasiler reconeix que està vivint un gran moment personal i futbolístic en l'Espanyol

Admet que li agradaria continuar l'any vinent de blanc-i-blau, però és conscient que això no depèn exclusivament del seu entorn

Philippe Coutinho és un dels homes més feliços del planteta Terra. La paraula que més va sortir de la seva boca, en la compareixença que va fer ahir davant de la premsa a Sant Adrià, va ser “feliç”. El jugador està vivint un moment dolç en l'Espanyo,l i ara mateix només pensa a gaudir dels partits que li queden vestit de blanc-i-blau. “M'agradaria continuar en l'Espanyol, però sempre procuro viure el present. Estic feliç aquí, però no sé què passarà en el futur”, explicava sobre les possibilitats de continuar l'any vinent en la disciplina espanyolista. Ara mateix sembla difícil que l'Inter allargui la seva cessió a l'Espanyol més enllà del juny. L'afició blanc-i-blava s'ha enamorat d'aquest jugador especial. Un crac en tota regla. Un futbolista que marcarà aquesta dècada. Amb només 19 anys, Coutinho no estava a gust en l'Inter de Milà. Claudio Ranieri no comptava amb la jove perla i li va obrir les portes perquè busqués minuts de joc lluny de Milà. La direcció esportiva blanc-i-blava va estar molt atenta i va pescar la cessió fins al juny d'aquest futbolista amb qualitats excepcionals; aquestes les ha demostrat amb gols prodigiosos com ara el que va fer contra el Rayo Vallecano, amb un eslàlom espectacular, i el de falta que va marcar per sota de la barrera contra el Màlaga. Coutinho ha deixat petjada en l'Espanyol, i aquí viu una felicitat eterna. Té minuts, se sent estimat i viu a prop del mar, un fet estimulant per a tot brasiler. A tot aquest context positiu s'hi afegeix el seu gran moment de joc. “Vaig ser molt ben rebut i quan noto el suport de la gent em deixa molt feliç. Estic molt content. Sempre procuro donar el màxim per ajudar l'equip i que es vegi el millor de mi.” En aquest sentit, el brasiler té els minuts que no tenia en l'Inter i, a més, té un futbol en què pot lluir molt més les seves innates habilitats. “Aquí tinc més possibilitats de jugar, i això em facilita les coses. No sé si per mi és millor el futbol de la lliga o el calcio, això ja es veurà amb el temps. Arribava d'una temporada difícil i aquí em van tractar molt bé des del principi”, va argumentar.

El davanter va deixar patent la seva ambició per classificar per primera vegada en la seva història l'Espanyol per a la màxima competició continental. “Mantinc l'objectiu de la Champions, és la meva meta i la del grup. Vull aconseguir el màxim. Falten alguns partits i intentarem estar a dalt.” Potser una de les claus perquè continuï lligat a l'Espanyol la propera temporada serà que l'Espanyol disputi la Champions –una competició que l'Inter no jugarà–; aquest seria un bon caramel per persuadir El Mago, com el coneix l'afició. “No sabia que l'afició de l'Espanyol em coneixia per aquest nom, m'agrada.”

ESPANYOL

Tinc possibilitats de jugar; arribava d'un any difícil i m'han tractar molt bé des de principi

CONTINUÏTAT

M'agradaria continuar en l'Espanyol, però sempre procuro viure el present
Mantinc l'objectiu, és la meva meta i la del grup. Vull aconseguir el màxim

Rui Fonte, baixa i Juan Albín, dubte per a Vila-real

Rui Fonte és baixa per al partit de demà contra el Vila-real. El portuguès, que es va lesionar en la sessió de dimecres, té una sindesmosi al turmell dret de la qual no està recuperat. Un altre jugador que podria afegir-se a la llista de baixes és Juan Albín. L'uruguaià s'està recuperant d'una sobrecàrrega muscular a la musculatura isquiotibial de la cama dreta. Totes dues baixes no serà cap contratemps per a Pochettino, que ara mateix té tots els futbolistes ofensius disponibles i recuperarà Sergio García, després de la seva elongació muscular.

D'altra banda, el porter Cristian Álvarez és a la recta final de la recuperació. L'argentí es va fer, el 8 de gener, en el derbi a Cornellà-el Prat, un trencament fibril·lar al bessó esquerre. El temps de baixa previst era d'un mes i mig, però en la seva recuperació hi ha hagut alguns entrebancs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)