Espanyol

Álvaro no retira la denúncia

L'agent del futbolista manté la demanda, però té previst trobar-se avui amb Joan Collet

El club blanc-i-blau dóna per perdut el davanter i obre les vies a un traspàs amistós que beneficiaria les dues parts

L'Espanyol té diversos fronts oberts que es podrien concretar en els dies vinents. El primer, i que més empipa a la directiva, és el conflicte amb Álvaro Vázquez. El seu agent, Josep Maria Orobitg, s'ha negat a retirar la demanda presentada a l'AFE per impagaments endarrerits de les dues últimes temporades. Ahir s'esperava un gest per part del representant abans del consell d'administració que hi havia convocat. Orobitg té previst trobar-se avui amb el conseller delegat, Joan Collet, per redreçar la situació. Un escenari que només s'entén després de les paraules del mateix Collet, el dimecres passat, segons les quals ells serien “implacables” amb el jugador si no retirava la demanda. Ara tot sembla encaminat a un segon escenari: la venda del futbolista. El club sap que és impossible retenir-lo i ara es busca un club comprador per saldar els deutes amb el futbolistes i, de retruc, obtenir una bona quantitat de diners per equilibrar els comptes de l'entitat. Álvaro vol continuar a la lliga espanyola i el futbolista que més encaixa és l'Atlético, que podria vendre Adrián López i reforçar-se amb el badaloní. La segona carpeta de l'actualitat blanc-i-blava és l'imminent fitxatge de Joan Capdevila. El contracte fa temps que estava tancat amb el lateral però faltava que el Benfica acceptés les condicions de pagament dels catalans per fraccionar els 300.000 euros de traspàs. Avui es tancarà l'operació i el futbolista fins t tot podria anar a Peralada per presenciar el tercer partit de pretemporada contra l'equip empordanès. Capdevila s'incorporaria a la disciplina de grup divendres en l'entrenament de la tarda a la Ciutat Esportiva.

Una nova incorporació que va agafant cos és la de Weiss. El jugador vol tornar a l'Espanyol perquè les ofertes rebudes no el sedueixen, ni a ell ni al City, que volia cobrar un traspàs. Ara l'escenari més probable és que el club blanc-i-blau el tingui en propietat compartint part dels drets de l'eslovac.

WALDIMIR WEISS

A l'eslovac no el convencen les ofertes rebudes i vol tornar a jugar a l'Espanyol
Avui es tancarà el seu fitxatge i divendres ja s'entrenarà amb la resta de l'equip

La negociació de Verdú, pendent dels últims detalls

Si fa una setmana hi havien dubtes sobre la possible continuïtat de Joan Verdú, ara mateix la situació sembla més encaminada. Des del club es pensava que ahir podia ser el dia per anunciar la seva renovació fins al punt que el futbolista havia decidit convocar una roda de premsa a Peralada. Al matí, l'Espanyol ja va comunicar que la compareixença del migcampista s'ajornava, almenys, fins avui. La raó de la dilació està fonamentada en què encara no s'ha tancat la renovació del futbolista. El segon capità no vol fer declaracions públiques fins que no estigui tancat el seu acord de negociació. Ara mateix s'estan detallant els últims serrells i temes fiscals de l'operació, però s'espera que abans que conclogui l'estada de Peralada hi hagi fumata blanca. En qualsevol cas, els companys d'equip de Verdú confien en la seva continuïtat, i ahir va ser Kiko Casillas qui va fer un munt d'elogis al migcampista. “Ara no descobrirem el Joan, és un jugador molt important per a nosaltres i és el cervell de l'equip. Ell és qui marca els tempos dels partits i és fonamental per a nosaltres. Espero que la renovació pendent es faci de seguida,” explicava.

D'altra banda, una altra renovació que s'hauria d'anunciar aviat és la de Cristian Álvarez. El seu agent, Fabian Soldini, està pendent d'una última reunió per acabar de donar llum verd a l'acord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)