Espanyol

Demana a l'Espanyol que mogui fitxa

Mercat. Caicedo espera que el club blanc-i-blau faci més pressió i es defineixi per sortir del Lokomotiv

Felipe Caicedo és el gran objectiu de l'Espanyol per reforçar la davantera. El mateix Pochettino, que té poca tirada a parlar de futbolistes que no són a la seva plantilla, va assegurar després del partit contra el Nàstic que el futbolista equatorià era “un davanter diferent” i que aportaria coses que ara no té a la plantilla. El tècnic pressionava de manera directa la directiva per solucionar els problemes de gol i d'efectiu que té a la davantera.

L'Espanyol ha perdut dos davanters des que es va acabar la temporada. El primer va ser Walter Pandiani, a qui no es va renovar, i el segon va ser Kalu Uche, que va marxar traspassat fa dues setmanes al Kasimpasa turc. La sagnia de golejadors es completarà en les setmanes vinents amb el traspàs d'Álvaro Vázquez, que no continuarà al club després de la seva denúncia a l'AFE. Pochettino vol disposar com més aviat millor de Felipe Caicedo perquè l'equip faci un salt de qualitat.

Si el tècnic pressionava per la seva banda, el punta va fer el mateix en declaracions al programa Esports COPE. “Estic esperant que l'Espanyol faci un pas per poder tancar-ho tot. Saben el meu interès per venir,” explicava l'equatorià.

El club blanc-i-blau ha apuntat en els darrers dies que tot està en mans del Lokomotiv de Moscou i més concretament de la presidenta, Olga Smorodskaya, una dura negociadora en un club amb abundància d'efectiu. Caicedo donava la seva versió: “El Lokomotiv està esperant a saber què és el que realment vol l'Espanyol, si una cessió o una compra. Ells no tenen presses.”

El problema és econòmic. El club rus va pagar set milions a Llevant l'estiu passat per aconseguir Caicedo i vol recuperar la inversió. La pressió del futbolista és clau i ell mateix reconeixia que l'arribada de N'Doye pot facilitar la seva sortida. Malgrat tot, el futbolista sap que la situació no es resoldrà en breu: “No em marco cap termini perquè sé que falta un mes per tancar-se el mercat a Espanya i més temps a Rússia. Sé que serà un estiu llarg.” Caicedo està informat del que va dir Pochettino dimarts a Tarragona i manté fil directe amb Planes. Ara Caicedo espera que l'Espanyol estigui a l'altura de les circumstàncies i faci tots els possibles per agilitzar una operació que es pot eternitzar.

TRANQUIL

No em marco cap termini perquè sé que falta encara un mes perquè es tanqui el mercat

LOKOMOTIV

Està esperant a saber què és el que realment vol l'Espanyol, ells no tenen presses
Estic esperant que faci un pas més per poder tancar-ho tot; saben l'interès que tinc

Esperen renovar Verdú abans de l'inici de lliga

La renovació de Joan Verdú podria ser un fet abans de l'inici de lliga. L'Espanyol espera tancar l'operació d'un futbolista vital per als plantejaments de Pochettino la primera quinzena del mes d'agost. “Sóc optimista, el Joan té moltes ganes de continuar a l'Espanyol, hi ha una distància, però al final les dues parts ens hem d'entendre. Hi ha una llum oberta per tal que les pròximes setmanes es pugui rubricar la seva continuïtat”, explicava dimarts el director esportiu, Ramon Planes. Fa dues setmanes l'acord es va enquistar per les diferències entre les dues parts. La principal raó era la durada del contracte. El futbolista volia cinc anys i el club n'oferia tres. Ara sembla que es podria arribar a una entesa de quatre anys més un altre d'opcional segons els partits disputats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)