Espanyol

“Ara no hem d'abaixar els braços”

Parla el capità. Torna a donar la cara davant la crisi i deixar clar que la plantilla està unida en l'adversitat

Joan Verdú s'està convertint en l'ànima de la plantilla. Quan molts prefereixen amargar-se, el segon capità ha decidit fer un pas endavant i ser el portaveu de la plantilla en aquest difícil inici de temporada. El mig de l'Eixample ha tornat a enviar un missatge d'optimisme i confiança per revertir una situació que, jornada rere jornada, s'enquista més per l'únic punt que porta l'Espanyol en el seu compte. “El treball que estem fent no s'està veient recompensat. Tenim ganes de revertir la situació; estem mentalitzats que ens en sortirem”, reflexionava Verdú que deixava clar que, tot i el mal inici de lliga, l'equip té forces. “És clar que si no guanyem és que no s'estan fent les coses bé i que hem de millorar. Ara no hem d'abaixar els braços i s'ha de mirar cap endavant.” El mig considera que l'equip té un punt d'infortuni que l'està castigant massa. “La falta de sort que es necessita per treure els punts. Potser si estiguéssim en una altra situació la pilota tocaria el pal i entraria en comptes de tocar el pal i sortir. Cal canviar aquesta dinàmica.” Tot i això, incidia en el fet que les jugades d'estratègia està sent un dels talons d'Aquil·les de la plantilla. “És cert. Ens estan fent molt amb molt poc. Hem d'estar molt més atents per tal que no s'escapi tot en els darrers minuts. En molts partits durant molts minuts hem estat superiors. El partit de l'altre dia el més normal és que entri la pilota, i no va ser així.” Verdú també va deixar clar que la plantilla intenta ser impermeable a les crítiques de l'entorn: “Si tenim un punt no es pot enganyar la gent; els nervis de l'entorn no afecten, però se senten”, corroborava. Un dels punts forts de l'actual equip són les sinergies interiors que hi ha dins del vestidor tot i el mal moment esportiu. “No hi ha cap mal rotllo. Ni un de sol. Som els primers que volem tirar això endavant, hem de revertir aquesta situació.”

D'altra banda, el capità va parlar sobre els arbitratges: “Treuen una mica de polleguera, perquè no xiulen igual a tothom. La manera de mesurar ha estat diferent per a nosaltres i per als altres equips; no dic que ens hagi costat punts però s'ha de valorar.”

Per acabar, va tornar a incidir que la seva renovació segueix en punt mort. “Tot continua igual.” El mig acaba contracte a finals de juny i és bàsic en el joc de l'equip.

AUTOCRÍTICA

És clar que si no guanyem és que no s'estan fent les coses bé i que hem de millorar

NERVIS DE L'AFICIÓ

Si tenim un punt no es pot enganyar; els nervis de l'entorn no afecten, però se senten
Tenim ganes de revertir la situació; estem mentalitzats que ens en sortirem

L'Atlético, un partit perfecte com a revulsiu

L'Espanyol rebrà en la sisena jornada a l'Atlético de Madrid a Cornellà. L'equip madrileny arribarà desgastat, ja que jugarà avui el partit pendent que tenia amb el Betis i la setmana que ve també torna a tenir un partit intersetmanal d'Europa League. Els blanc-i-blaus intentaran treure profit del desgast dels colchoneros per sumar el seu primer triomf davant la seva afició. Un partit perfecte com a revulsiu, ja que seria un triomf ideal per la categoria dels madrilenys. “Si estem a un bon nivell podem guanyar qualsevol, sobretot a casa”, explicava Verdú, tot i que admetia que els de Simeone “són un equip complicat i molt competitiu, sobretot des que ell n'és l'entrenador”. Precisament l'Espanyol va fer un gran partit la temporada passada contra l'Atlético, al qual va golejar per 4-2 amb dos gols de Verdú que va fer un gol memorable des de fora de l'àrea tot just començar. Ara més que mai necessiten un triomf d'aquesta mena per ressorgir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)