Espanyol

“Queda poc per parlar de la renovació”

Renovacions. Verdú admet que el nou contracte tindrà que accelerar-se en les properes setmanes: “Intento estar al marge del meu futur i el principal és l'equip i la permanència” apunta que el partit contra la Real és clau per la salvació: “Guanyant ho tindríem gairebé fet amb 38 punts”

L'Espanyol afronta el partit de diumenge davant la Real Sociedad com el pas per segellar la salvació virtual. “Guanyant matemàticament ho tindríem gairebé fet amb 38 punts estaria gairebé assolit el primer objectiu,” considerava Joan Verdú. El futbolista de l'Eixample és un dels futbolistes que més ganes té d'encarrilar la permanència per comença a desfullar la margarida del seu futur. Ara mateix la seva continuïtat és una incògnita. El mig acaba contracte el 30 de juny i mitja lliga s'ha interessat pels seus serveis. I és que Verdú és una peça cobejada per la seva situació d'agent lliure. L'Espanyol té molt complicat retenir el futbolista per un tema econòmica. Ara mateix el pressupost de la primera plantilla és de 21 milions d'euros però la contenció en la despesa, motivada per la reducció dels patrocinis televisius de TV3 i Prisa al que s'afegeix la davallada de socis, ha empès al club blanc-i-blau a retallar la partida del primer equip fins als 17 milions d'euros. Aquesta situació farà encara més marcada l'economia de guerra que viu l'entitat des de a fa unes temporades i això incidirà directament en la política de renovacions i fitxatges. “Intento estar al marge del meu futur i el principal és l'equip i la permanència; queda poc per parlar de temes personals,” corroborava Verdú. El seu agent ja ha mantingut contactes recents amb el director esportiu, Òscar Perarnau. Ara mateix les diferències econòmiques són importants i la resolució no sembla fàcil però s'haurà de posar fil a l'agulla un cop es segelli la permanència i tot sembla indicar que la segona quinzena d'abril es podria entrar ne matèria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)