Espanyol

L'Espanyol ja negocia amb el Madrid per Kiko

Mercat. Els madrilenys acceleren la contractació del porter blanc-i-blau per la possible marxa de Casillas al Porto

Kiko Casilla acabarà jugant al Madrid. El futbolista ja ho té assumit i també el tècnic, Sergio González, que ahir va mantenir una xerrada de cinc minuts amb el porter a les portes de l'hotel de concentració. Fa quinze anys, el riberenc es va trobar en la mateixa situació i llavors va ser ell qui va abandonar l'Espanyol per marxar al Deportivo després de mantenir una conversa similar amb el llavors entrenador, Paco Flores. Ara la sortida del porter pot ser qüestió d'hores o bé de dies depenent de com es gestioni la negociació. El Madrid té pressa per tancar el fitxatge del porter per la possible sortida d'Iker Casillas al Porto. La intenció de Rafa Benítez és que el porter d'Alcover pugi a l'avió diumenge per anar a la gira per Austràlia que farà l'equip blanc i comptar amb un dels dos porters que conformaran la seva plantilla (l'altre és David de Gea). Ara caldrà posar un preu de venda al tarragoní i en aquest punt estan les negociacions. La clàusula de rescissió de Kiko Casilla és de 20 milions d'euros, però la xifra, per al Madrid, es redueix a la meitat perquè té un 50% dels drets econòmics del porter.

Ara mateix, l'Espanyol busca apropar la venda al límit dels 10 milions d'euros i el Madrid rebaixar la xifra. Tot indica que un acord satisfactori per a les dues parts estaria en una forquilla entre els 6 i 7 milions d'euros. El Madrid busca seduir l'Espanyol posant algun futbolista en l'operació. Totes les mirades estan posades en el davanter Marco Asensio. L'exjugador del Mallorca és una peça cobejada en el mercat i serviria a l'Espanyol per reforçar la seva davantera després de la marxa de Sergio García i la possible de Stuani. En tot cas, l'Espanyol sap que la venda de Kiko serà l'operació més profitosa de l'estiu i la necessita per arribar als 10 milions d'euros en vendes que ha d'assolir per fer front als pagaments a Hisenda.

Per la seva banda, Kiko Casilla es va entrenar amb normalitat ahir a Garòs, però va evitar els periodistes. “No puc parlar. M'heu d'entendre”, deia el tarragoní, sempre afable amb la premsa tot esperant el desenllaç de l'operació que es podria tancar en les properes hores. El que és evident és que el porter, arribat el cas, no jugarà el primer amistós de la pretemporada contra una selecció de la Val d'Aran per evitar alguna lesió fortuïta.

SILENCI

El porter evita parlar amb la premsa mentre espera el desenllaç de l'operació

RÀPIDA RESOLUCIÓ

Benítez desitja tancar l'operació aviat i que viatgi diumenge a la gira per Austràlia
L'Espanyol vol apropar la venda als 10 milions, i els blancs, rebaixar-la

Fuentes: “Sempre vull el millor per a un company”

La plantilla està molt atenta al futur de Kiko Casilla. Ahir, Juan Fuentes, va ser interpel·lat pel futur del porter. “No sé si els rumors són veritat, però el que sempre vull per a un company és el millor, ja que la vida de futbolista és curta. Si està content, jo també ho estaré”, explicava l'andalús, que també s'alegrava, en certa mesura, de la sortida de Sergio García. “Va ser una notícia bona, perquè crec que és una oportunitat de millorar i progressar per a un company. Li desitjo que li vagi tan bé com sigui possible. Com a company d'equip, et donava molt, té unes qualitats magnífiques, ens ha donat molta glòria.” Ja en l'aspecte personal, Fuentes espera fer-se un forat a l'onze, on tindrà la competència directa de Duarte. “Això és bo per a l'equip”, deia el lateral, que recordava la lesió que es va fer al camp de Naut Aran ara fa just un any. “Vaig recordar la lesió de l'any passat quan vaig trepitjar el camp. Vaig explicar als companys com va anar tot. Ara és passat i ho hem d'oblidar. No tinc dèries i tornaria a passar per la zona.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)