Espanyol

Golejada rutinària a la Val d'Aran

Amistós.L'Espanyol estrena el cicle de partits de pretemporada regalant-se un nou festival de gols al Pirineu. Mamadou i Cristian Alfonso van sorprendre erigint-se en els davanters més prolífics del matx i signant un ‘hat-trick'

Hernán Pérez i Burgui es van estrenar tots dos amb sengles gols

Espanyol17

val d'aran0

El síndic de la Vall d'Aran, Carlos Barrera, demanava clemència als jugadors de l'Espanyol en la seva visita de divendres a l'hotel de concentració. La plantilla blanc-i-blava, més que treure el peu de l'accelerador respecte als dos anys anteriors, en què va marcar 13 i 14 gols, va apujar el llistó fins als 17 gols. I és que el primer partit de pretemporada amb la selecció de la Val d'Aran ja s'ha convertit en tot un ritual golejador per als espanyolistes, per debutar amb bones sensacions i carregar-se de moral. Només va trigar sis minuts l'Espanyol a foradar la porteria rival amb una rematada de cap de Javi López en un córner. A partir d'aquell moment els gols van anar caient com la pluja fina d'estiu que refresca les valls dels pirineus. Com una rutina funcionarial, els deixebles de Sergio van deixar patent la seva superioritat contra un conjunt totalment amateur en què fins i tot va jugar Ander Mirambell, olímpic en la modalitat de skeleton i fidel seguidor blanc-i-blau. L'Espanyol no va patir en cap moment pel resultat ni es va veure exigit en defensa. Sergio va fer jugar tots els seus homes disponibles, a excepció de Cañas i Cristian Gómez, amb molèsties físiques. Kiko Casilla no va jugar ni un minut, una decisió motivada per la seva imminent marxa al Real Madrid. L'Espanyol està en negociacions per vendre el futbolista al conjunt blanc.

El partit era més semblant a un entrenament amb públic que a un amistós amb cert nivell competitiu. Els futbolistes blanc-i-blaus es van anar delectant i Montañés va deixar els gols més estètics –un d'esperó i un altre de vaselina–. El debut dels dos nous fitxatges, Hernán Pérez i Burgui, es va fer esperar fins a la segona part. Tots dos van deixar detalls de qualitat i es van veure recompensats marcant un gol cadascú. Tot i això, el premi de màxims golejadors de la nit se'l van endur Mamadou i Cristian Alfonso, que van signar un hat-trick cadascú. Tots dos futbolistes tenen complicat quedar-se a l'Espanyol. El primer anirà de nou cedit a un equip de segona (l'any passat va ser el Racing) per seguir agafant minuts i múscul competitiu. El cas d'Alfonso és totalment diferent. El club li busca una sortida, com a Christian Gómez.

VAL D'ARAN: Marcos, Rella, Sergio, Felipe, Luis, Sufi, Ro, Joan, Llau, Alex, Luis Lanza. També van jugar: Cardet (p.); Camilo, Puente, Kike, Ori, Jere, Till, Héctor, Julián, Alexis, Ander Mirambell. ESPANYOL: Pau, Rober, Álvaro, Lluís Pérez, Fuentes, Javi López, Jordán, Salva Sevilla, Víctor Álvarez, Montañés, Caicedo. També van jugar: Germán; Arbilla, Raillo, Caballé, Duarte, Víctor Sánchez, Abraham, Álex Fernández, Burgui, Hernán Pérez, Mamadou, Cristian Alfonso. GOLS: 0-1 (6') Javi López; 0-2 (10') Caicedo; 0-3 (17') Montañés; 0-4 (26') Salva Sevilla; 0-5 (31') Caicedo; 0-6 (35') Jordan; 0-7 (39') Montañés; 0-8 (46') Mamadou; 0-9 (56') Mamadou; 0-10 (67'); Mamadou; 0-11 (69') Hernán Pérez; 0-12 (71') Abraham; 0-13 (77') Cristian Alfonso; 0-14 (81') Cristian Alfonso; 0-15 (84') Burgui; 0-16 (87') Arroyo (pròpia porta); 0-16 (90') Cristian Alfonso. ÀRBITRE: Martínez Baena (Lleida) va mostrar targeta groga a Javi López (44'). PÚBLIC: Unes 500 persones van veure el partit en directe a l'estadi de Naut Aran.
Ha estat el primer partit i ens ha anat bé per agafar el ritme i anar coneixent-nos més entre nosaltres
No tenim por, hem perdut jugadors importants però els nous venim amb moltes ganes