Espanyol

Torna l'activitat física i de despatxos

Setmana carregat. L'Espanyol afrontarà aquest dies tres amistosos i seguirà perfilant l'arribada de fitxatges

L'Espanyol tornarà als entrenaments aquesta tarda (19 h) a la ciutat esportiva Dani Jarque. Serà el tret de sortida a una setmana molt carregada. L'equip de Sergio González afronta el segon tram de la pretemporada després de l'estada a Vielha i la gira per Àustria. Fins ara, els blanc-iblaus han disputat tres partits que s'han saldat amb tres victòries: contra una selecció de la Val d'Aran (0-17); contra el Colònia (2-0) i contra el Kasimpasha (1-2). Ara els futbolistes s'exercitaran avui i demà a la ciutat esportiva i dimecres viatjaran cap a Itàlia, on s'enfrontaran amb l'US Avellino en el trofeu memorial Nicola Taccone (20.30 h), a l'estadi Partenio-Lombardi.

El matí de dijous tornaran a Barcelona per marxar cap a Anglaterra divendres a la tarda, on afrontaran un doble compromís. El dissabte 1 d'agost, els blanc-i-blaus s'enfrontaran amb el Reading, de Championship, al Madejski Stadium, a les 16 h (15 hora local). El diumenge 2 tindran un test encara més exigent al Saint Mary's Stadium, a les 16 h (15 hora local) per enfrontar-se amb el Southampton, equip de la Premier dirigit per Ronald Koeman i que la temporada passada va acabar en la setena posició. Uns partits que serviran per calibrar l'estat de forma i l'evolució tàctica de l'equip i, de retruc, per veure l'evolució del nou porter Bardi.

De manera paral·lela, la direcció esportiva seguirà treballant per perfilar l'arribada dels nous fitxatges. L'Espanyol està molt atent als jugadors de l'Elx Enzo Roco i Jonathas. El central xilè i el davanter brasiler són dos fitxatges clau amb qui Sergio González vol comptar tan aviat com sigui possible. El problema és que la situació contractual de tots dos és delicada pel descens administratiu del conjunt il·licità i caldrà armar-se de paciència. Altres objectius són Gerard Moreno, del Vila-real, i Marco Asensio, del Real Madrid. Qui té més números d'arribar a Cornellà és el jove davanter mallorquí de 19 anys. Un futbolista de gran talent i de qui l'Espanyol té prioritat per aconseguir-ne la cessió, tot i que no es produirà fins ben entrat el mes d'agost. La paciència serà clau per acabar d'armar un bon projecte.

Presentació de Bardi, a les 12 h, a Cornellà

L'actualitat informativa del matí, en clau blanc-i-blava, estarà centrada en la presentació del tercer fitxatge de l'Espanyol per al curs 2015/16, Francesco Bardi. El porter italià farà una roda de premsa acompanyat del president del club, Joan Collet, a l'estadi de Cornellà. Bardi, de 23 anys, i internacional sub-21 amb Itàlia, haurà de lluitar amb Pau López per aconseguir la titularitat. El transalpí, tot i la seva joventut, ja ha jugat dos anys en la Serie A italiana i un altre en la Serie B. Sergio González va donar un marge de confiança a Pau, a qui veu amb cert avantatge davant de l'itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)