Espanyol

Gerard sí, Arbilla no

El davanter ja va participar en la sessió amb la resta del grup i tot fa pensar que estarà disponible per al partit contra el Màlaga. El lateral, tot i l'aturada de lliga, continuarà de baixa per la tendinitis al taló d'Aquil·les

Sergio González podrà tornar a disposar de Gerard Moreno. El davanter de Santa Perpètua es va fer un trencament del recte femoral de la cama esquerra el 3 d'octubre passat contra l'Sporting. Ha estat sis setmanes de baixa i sembla totalment recuperat. Dilluns ja va fer part de la sessió d'entrenament amb el grup i ahir va completar tots els exercissis amb normalitat junt amb els seus companys. “Em trobo bé”, va dir el davanter després de la sessió d'ahir, paraules que confirmaven les bones notícies. La seva tornada a una convocatòria és una magnífica notícia, ja que estem parlant del fitxatge estrella d'aquesta temporada. Els tècnics i el mateix jugador han volgut anar amb molta cautela per evitar possibles recaigudes. I és que el futbolista ja es va fer una lesió a la mateixa zona quan jugava al Mallorca. La celeritat en la recuperació va fer que tingués un recaiguda que va eternitzar el seu període de baixa.

La tornada de Gerard Moreno donarà més força a la davantera blanc-i-blava, que en els últims partits ha viscut a l'aixopluc del bon moment de forma de Felipe Caicedo. L'equatorià està en un moment espectacular de forma, però necessita dosificar-se, ja que està combinant en els dos últims mesos partits amb la seva selecció sent un fix per a Sergio. Ara Gerard serà un element clau per acompanyar l'equatorià, donar-li descans o recuperar un duet letal en atac que ha de ser clau per millorar els resultats de l'equip d'aquí a finals d'any. Tot i això, serà difícil veure el de Santa Perpètua titular dissabte contra el Màlaga. El jugador entrarà, si no hi ha cap contratemps, en la llista de convocats i podria entrar en l'última fase del partit per anar agafant minuts i recuperant el ritme de competició després de sis setmanes d'inactivitat.

Arbilla segueix tocat

El navarrès segueix sense fer net de la tendinitis al taló d'Aquil·les esquerre. Una lesió que l'està martiritzant des de l'inici de temporada i que ha fet que es perdés els dos últims partits de lliga, contra el Granada i l'Athletic Club. En les primeres jornades, el lateral havia jugat amb dolor, però anava resistint sobre la gespa amb l'esperança que les molèsties remetessin. Tot indicava que Arbilla podria tornar per jugar contra el Màlaga, tot aprofitant l'aturada de la lliga per seleccions, però no ha estat així i els metges li ha aconsellat que s'aturi per recuperar-se bé i no complicar més la seva situació. Així doncs, el defensa navarrès segueix treballant al marge del grup i continua amb un pla específic d'adaptació amb el grup i de readaptació amb els fisioterapeutes. El club espera que a partir de la setmana que ve pugui anar augmentant el nivell dels seus entrenaments i que, de mica en mica, comenci a participar en les sessions de grup. El seu lloc serà ocupat per Javi López.

DOSIFICAT

Fa sis setmanes que Gerard està de baixa i, si juga, seran uns minuts en la segona part

JUGADOR CLAU

El punta de Santa Perpètua és una peça essencial i va ser el fitxatge de l'estiu blanc-i-blau

EL MARTIRI

Arbilla segueix sense fer net i es perdrà el tercer partit consecutiu de lliga

Sergio pensa repetir l'onze titular de San Mamés

Tot fa indicar que Sergio González no farà gaires experiments en l'onze titular de dissabte contra el Màlaga i tornarà a disposar dels mateixos jugadors que van jugar contra l'Athletic a San Mamés és a dir amb Pau, Javi López, Fuentes, Roco Álvaro; Diop, Víctor Sánchez, Hernán Pérez, Víctor Álvarez, Marco Asensio i Caicedo. Una victòria contra el Màlaga és clau. Els malaguenys recuperaran per a aquest partit Roque Santa Cruz. El paraguaià encara no ha debutat aquesta temporada per un seguit de lesions. “Estic preparat, a prop del meu 100%”, va dir ahir. El punta ha de ser vital per revifar la mala dinàmica d'un equip que només ha fet 5 gols en onze jornades i és el conjunt menys golejador de la lliga. “Més que poc encertats de cara a porteria, ens ha faltat agressivitat”, diagnosticava el punta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)