Esport i política

El vocabulari esportiu, a la Viquimarató en català

Es fa des del 2013 i compta amb tots els territoris de parla catalana des del 2020

La desena Viquimarató de la Llengua Catalana es du a terme des d’aquest dijous fins el dia 29 i està dedicada al vocabulari esportiu. L’organitza el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria de Política Lingüística i Amical Wikimedia, i es dirigeix als usuaris que vulguin editar els articles de la Viquipèdia en català sobre vocabulari esportiu, a partir d’una llista que en proposa els articles per revisar. Hi ha, també, la possibilitat de fer articles nous i difondre-ho a les xarxes socials amb l’etiqueta #viquillengua7x7.

L’esdeveniment s’ha presentat al Pati de les Magnòlies de la Generalitat de Catalunya amb Josep Calatayud, director dels serveis territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Anna Julià, delegada territorial de la Secretaria General de l’Esport, el president del GEiEG, Francesc Cayuela i Miquel Duran, que forma part d’Amical Wikimedia. Més enllà de participar-hi de manera virtual també es pot fer presencialment, per afavorir-ne la participació, amb accions com la que hi haurà al complex esportiu de Palau (GEiEG) aquest divendres a la tarda. La Viquimarató de la Llengua Catalana es fa des del 2013, i compta amb tots els territoris de parla catalana des del 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)