Internacional

Mahrez evita la sorpresa

Copa d'Àfrica. Un doblet de l'extrem permet que l'Algèria salvi un punt contra una Zimbabwe seriosa

aLgèRia 2 zimbabwe 2

ALGÈRIA:M'Bolhi, Belkhiter (Meftah, 46'), Mandi, Bansebaini, Ghoulam, Mahrez, Guédioura, Bentalep, Brahimi, Soudani (Ghezzal, 77') i Slimani.ZIMBABWE:Mkuruva, Nhamoinesu, Zvirekwi, Muriowa, Bhasera, Billiat, Katsande, Mahachi, Phiri, Musona (Rusike, 12') i Mushekwi (Malajila, 78').GOLS:1-0 (12') Mahrez. 1-1 (17') Mahachi. 1-2 (29') Mushekwi, de penal. 2-2 (82') Mahrez.ÀRBITRE:Tessema Balmak (Etiòpia).

TUNÍSIA 0 SENEGAL 2

SENEGAL:Mathlouthi, Maaloul, Nagguez, Ben Youssef, Abdennour, Sassi, Lahmar, Azouni (Khazri, 46'), Sliti, Msakni i Akaïchi (Khenissi, 64').TUNÍSIA:Diallo, Gassama, Mbobji, Kalidou, Koulibaly, M'Bengue, Gueye, Kouyaté (Diop, 88'), N'Diaye (Saivet, 72'), Sadio Mané, Keita Baldé (Sarr, 62') i Mame Diouf.GOLS:0-1 (10') Mané (p.). 0-2 (30') Mbodji.ÀRBITRE:Néant Alioum (Camerun).

Zimbabwe, sobre el paper una de les més dèbils de la competició, va estar a vuit minuts de donar la primera gran sorpresa en el debut contra Algèria, una de les favorites al títol. En un duel sense control d'anades i tornades, Mahrez va erigir-se en la figura clau del combinat de Leekens fent els dos gols del seu equip. Designat el millor futbolista africà del 2016, Mahrez va inaugurar el marcador amb una vistosa rematada al pal llarg d'Mkuruva. L'alegria va durar poc per als algerians amb els gols de Mahachi i Mushekwi abans del descans. Conscient de la gravetat d'una derrota, l'Algèria va dominar de principi a fi la segona meitat fins que el jugador del Leicester va signar el definitiu 2-2 amb un xut llunyà.

El Senegal debuta i triomfa

Mané, des dels onze metres, i Mbodji, van certificar el sòlid triomf del Senegal en la seva estrena contra una Tunísia combativa però sense encert de cara a porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)